Zástupce šéfa místní policie Michael Moore k případu řekll, že na předměstí Los Angeles muž (45) zastřelil svou manželku (39), její sedmdesátiletou matku a své tři syny vě věku 19, 12 a 7 roků.

Moore také řekl, že vrah měl skončenou obchodní vysokou školu a před tím, než se stal nezaměstnaným, pracoval pro společnosti Sony Pictures a Price Waterhouse.

Vrah, který měl problémy sehnat nové zaměstnání, nechal v domě tři dopisy, v nichž podrobně líčí své těžkosti týkající se peněz.

USA
Autor: AP

"Předpokládáme, že začal být v poslední době zoufalý kvůli finanční situaci své domácnosti a že z toho vyplynula tato několikanásobná vražda a sebevražda," řekl novinářům mluvčí policie Michael Moore. Tragédie se podle něj odehrála patrně v sobotu.

Finanční krize zabíjala i na Slovensku

O víkendu zradilo srdce jednoho z největších lučeneckých podnikatelů Mariana Šufliarského (+45). Podle informací Blesku se potravinářský magnát Šufliarský zajímal o investice na americké burze.

V neděli dopoledne se podnikateli udělalo zle a vrtulník ho musel převést do nemocnice v Bánské Bystrici. Kolem oběda, i přes enormní snahu lékařů, nastala smrt.