iBOD – program zákaznických výhod nové generace

iBOD je největší program zákaznických výhod nové generace v České republice, ve kterém lze odměny za nákupy čerpat rychleji než kdekoli jinde. Svým zákazníkům umožňuje s jedinou zákaznickou kartou získávat atraktivní odměny či slevy na nákupy, a to na více než 1 500 místech v České republice. V současné době využívá program iBOD více než milion klientů a jsou do něj zapojeny přes tři desítky partnerů. V nabídce jsou stovky odměn a další stále přibývají.

Spolupráce iBOD a OMV úspěšně funguje již od roku 2014

Bonusový program iBOD a síť čerpacích stanic OMV zahájili spolupráci v roce 2014, kdy se OMV stala nejvýznamnějším partnerem iBODU v sekci auto-moto. Společnost OMV spolupracuje s bonusovým programem, neboť věří, že výhody a bonusy plynoucí z účasti v tomto programu jsou pro zákazníky lákavé. Díky tomu, že je v programu jediným zástupcem v oblasti zboží a služeb každodenní spotřeby, mohou řidiči využívat benefitů tohoto programu v podstatě každý den a ocení tak zejména rychlost a reciprocitu sbírání bodů.

Autor: OMV

Jak sbírat iBODY u OMV

Sbírání iBODŮ na čerpacích stanicích OMV je jednoduché. Stačí jen při platbě za tankování předložit obsluze iBOD kartu. Obsluha načte číslo karty do systému a podle množství natankovaného paliva pak budou přičteny body. Za každý litr pohonných hmot se získává jeden iBOD. Za ostatní zboží ani použití myčky se body nepřipisují.   

Tankování u OMV je od půlky listopadu výhodnější

Od 14. listopadu mohou zákazníci využít své iBODY ještě efektivněji než doposud, a to přímo na čerpacích stanicích OMV. Tam je možné nasbíranými iBODY také platit, a to se zvýhodněním 1 Kč za 10 ibodů na litr. Tato výhoda platí při tankování jakéhokoli paliva, včetně prémiových paliv MaxxMotion, nevztahuje se na LPG a AdBlue. Zároveň lze využít možnost nasbírané iBODY uplatnit na nákup peněžních poukázek OMV v hodnotách 200 Kč a 500 Kč v online katalogu na www.ibod.cz/omv/odmeny.