Kupujete ojeté auto?

Je jedno, zda ojetý vůz kupujete z autobazaru, od soukromníka nebo z dovozu. Nedávné testy ukázaly, že ani dovážené ojetiny nejsou zárukou poctivě najetých kilometrů – právě naopak. Stočit tachometr zvládne kdekdo a zabere to pouze několik minut. Proto se doporučuje ojeté vozy pořádně zkontrolovat.

Zajímá vás, jak se dá na ojetých vozidlech snadno vydělat? Podívejte se toto video:


V tomto videu je názorně předvedeno, jak se z laciného a oježděného auta s minimálním úsilím a s minimální investicí vytvoří atraktivní kus, který nepoctivý prodejce aut s velkým ziskem prodá. Postačí mu jen pár kosmetických úprav, zfalšování servisní knihy a roku výroby a stočení tachometru. 

Autor: Cebia

Nechte si poradit od profesionálů

Společnost Cebia působí na trhu již 25 let a je jedničkou  v prověřování původu a historie vozidel. Díky službě AUTORACER, která je volně dostupná na www.zkontrolujsiauto.cz, si každý může ověřit vybraný vůz a zjistit o něm všechny potřebné informace, jako je například skutečný rok výroby, vývoj stavu tachometru, či provést kontrolu odcizení a leasingu, získat návod na kontrolu identifikátorů vozidla, nebo si ověřit servisní historii vozidla a řadu dalších informací.

Nekupujte dobře vypadající vrak

Na webových stránkách www.zkontrolujsiauto.cz stačí zadat VIN kód auta a zobrazí se vám informace, které jsou k prověřovanému vozidlu dostupné on-line od spolupracujících partnerů Cebia, což jsou nejrůznější firmy z České a Slovenské republiky a dalších zemí Evropské unie. Informace jsou získávány z tisíců zdrojů – jedná se zejména o autorizované dealery, výrobce, importéry, servisní místa a leasingové společnosti.

Autor: Cebia

Tuto službu vám zajistí systém AUTOTRACER, který se již dlouhodobě těší vysoké návštěvnosti. Jeho oblíbenost potvrzuje i to, že motoristé do něj měsíčně zadají přes 100 tisíc VIN kódů vozidel.

Mějte oči na stopkách

Na nejčastější podvodné praktiky prodejců aut se můžete podívat na webových stránkách http://nechcivrak.cebia.cz/.