Společnost BEZVODY.cz, která poskytuje mobilní ruční mycí službu pro automobil jakéhokoliv rozměru (SUV, MPV, karavan). Dokonce ani další přídavné prvky (zahrádka, ochranný rám) nejsou překážkou pro precizní servis, a to vše bez obav, že by se s Vaším vozem mohlo něco stát. Tato společnost nabízí nejen ruční čištění karoserií, ale zaměřuje se také na komplexní údržbu interiérů a dále zajišťuje pro úplnou ochranu vozidla i aplikaci nejmodernějších přípravků na bázi nanotechnologií. Výhoda celé této mobilní služby spočívá v tom, že samotné čistění a údržba se provádí kdekoli si budete přát. Šetří tak nejen Váš čas, ale také energii a především vodu. A jak je možné, že není potřeba použít mnoho litrů vody na očištění a údržbu vozidla? Jednoduše proto, že společnost používá produkty WOW (With Out Water), které jsou biologicky rozložitelné a ekologicky šetrné. Unikátní výrobky značky WOW využívají k čistění svých vozů i přední světové automobilky, jako jsou Aston Marin, McLaren, Volvo nebo Audi.

Autor: BEZVODY.cz


Jak přesně si představit servis odstraňování nečistot touto netradiční technologií bez použití vody? Při čištění karoserie vašeho automobilu určí pracovníci podle míry znečištění a typu automobilu přípravek na ošetření a údržbu. Následně nanesou na vnější část vozu emulzi, která nečistoty obalí gelovou hmotou, kterou poté stačí setřít speciálním mikrovláknovou utěrkou. Dále už je přípravek jen krouživými pohyby rozleštěn. Oproti klasické péči s použitím desítek litrů vody zajišťuje ekologické mytí až dvakrát delší ochranu vozu.

Ekologický mycí servis je určen nejen pro čistění vozů jednotlivců, ale mobilní tým expertů má mnoho zkušeností s péčí o celé firemní vozové parky, služební vozy, dále s čistěním vozů návštěvníků obchodních center a s údržbou a čištěním vozů v rámci rezidenčních komplexů. Obavy ve vás nemusí vyvolávat ani prostory jako jsou garáže. I v těchto ne zrovna dobře osvětlených místech odvede tým údržbářů perfektní práci - jsou totiž vybaveni halogenovými světly, která odhalí při závěrečných kontrolách jakékoliv nesrovnalosti.

BEZVODY.cz
Autor: BEZVODY.cz


Ekologické čištění BEZVODY.cz  je šetrné a vhodné nejen na karoserii, skla a elektrony, ale zároveň i pro interiér vašeho vozu. Zajišťuje tak pohodlí a bezpečí tam, kde trávíte mnoho času. V nabídce péče o interiér naleznete služby, jakými jsou: vysátí vozu včetně kufru, ošetření vnitřních plastů, tepování textilních autosedaček, ošetření kůže nebo třeba bezchlórovou desinfekci. Velkou výhodou v případě údržby interiéru je naprostá nezávislost na externích zdrojích elektrické energie, mobilní mycí týmy jsou vybaveny vlastními zdroji.

V rámci komplexní ochrany Vašeho vozu nabízí společnost BEZVODY.cz aplikaci nejmodernějších nanotechnologií. Tyto přípravky nahrazují svými vlastnostmi autovosky, tekuté stěrače nebo jiné impregnace, které působí krátce a s omezeným účinkem. Poskytnou tak vašemu automobilu další přidanou hodnotu v podobě snadné údržby. Všechny služby mobilního ekologického mycího servisu jsou Vám k dispozici společně v kombinaci s unikátními výrobky, které nezatěžují životní prostředí a to kdekoli si vyberete!

Fotogalerie
8 fotografií