První soutěžící zažili perné chvilky. Zájem o hru je od začátku obrovský. Indície jsou zveřejňovány od této středy a ukázalo se, že při hledání poukazů na sudy hrají roli i vteřiny!

Staropramen zahájil 12. března dopoledne soutěž ukrytím prvního poukazu na sud poblíž pražského pivovaru. V rámci prvního soutěžního dne rozdal celkem 8 třicetilitrových sudů piva. Pivní fanoušci soutěžili také v Liberci nebo Semilech. Soutěž poběží až do 5. dubna a místa se budou vyskytovat po celé České republice. Možná to příště bude kousek od vás. Podívejte se zde (www.145 let.cz).

Autor: Staropramen

Výherci získají celkem 145 sudů piva z portfolia Staropramenu. Výběr piva bude na výherci.

Pro opravdové pátrací nadšence navíc Staropramen připravil speciální skrýše s exkluzivními výhrami. S těmito prémiovými skrýšemi se budou pojit o něco obtížnější úkoly.  Každá z těchto skrýší je věnována jednomu z vyladěných ležáků Staropramenu: Nefiltrovanému, Jedenáctce, Ležáku a Granátu. Partneři prémiových skrýší jsou multižánrový hudební festival Rock for People, síť značkových restaurací Potrefená Husa, pražská O2 Aréna a rádio Evropa 2.

Autor: Staropramen

První odvážní soutěžící budou moci zažít prémiové dobrodružství věnované Staropramenu 11 již tuto sobotu 15.3. Pivovar zveřejní nápovědu pro získání speciální výhry v 10 hodin dopoledne. Udělejte si odpolední výlet do Prahy a zažijte dobrodružství při plnění komplikovanějšího, ale zábavného úkolu. Výherce si jako odměnu odnese sud vyladěného piva Staropramen 11 a poukaz na konzumaci v sítích značkových restaurací Potrefená Husa v hodnotě 2000 Kč.

Bedlivě sledujte facebook Staropramenu nebo web www.145let.cz. Soutěže se můžou zúčastnit pouze osoby starší 18 let!