Kdo si chce výhodně koupit ojetý vůz, má nyní velkou šanci. Autobazar Auto ESA připravil pro své zákazníky opravdu výrazné slevy na vozy, k nimž si klienti vyberou některý z výhodných finančních produktů.

Autor: Auto ESA

Například Škoda Fabia II z roku 2008 vyjde s využitím některého z finančních produktů na pouhých 100 tisíc korun. Na měsíčních splátkách pak při akontaci 70 procent a leasingu na 84 měsíců let v programu „nízké splátky“ budete platit jen 507 korun měsíčně.

U vozu Seat Altea rok výroby 2011 v ceně 300 tisíc korun vyjde v programu „nízký přeplatek“ při akontaci 30 % a splátkách ve výši 6 831,- Kč na 36 měsíců RPSN na velmi zajímavých 10 %.

„Překonáme jakoukoli písemnou nabídku konkurence. Můžeme našim zákazníkům nabídnout výhodnější financování nákupu ojetého vozu než by například získal v bance. Navíc máme k dispozici širokou paletu finančních produktů, z nichž můžeme sestavit zákazníkovi financování opravdu takříkajíc na míru.“  říká Filip Kučera z Auto ESA.

Podle svých potřeb si zákazníci autobazaru Auto ESA mohou vybírat finanční produkty, které přesně zohlední jejich finanční možnosti a plány. Kdo dává přednost nižšímu přeplatku, může si vybrat některou z rychlých variant půjček, pokud zákazník preferuje nízké splátky, může si protáhnout délku splácení až 8 let.

„Vše záleží na dohodě se zákazníky. Každou variantu a každý produkt můžeme přesně přizpůsobit potřebám klientů,“ upozorňuje Filip Kučera.

„Navíc máme do konce prázdnin pro naše zákazníky připravené velké množství dárků a benefitů, které mohou při koupi vozu na úvěr získat. Největší zájem je o DVD přehrávače do vozu, přednabité karty na pohonné hmoty a prodlouženou záruku na 12 měsíců.“ doplňuje Kučera.

 „Takto výhodné finanční produkty můžeme našim zákazníkům nabídnout díky tomu, že jsme dlouholetými partnery řady finančních institucí a pracujeme ve velkých objemech,“ vysvětluje Kučera z Auto ESA.

Auto ESA poskytuje služby v oblasti nákupu a prodeje ojetých vozů již 20 let. Kromě bohaté nabídky finančních služeb patří mezi standardní služby, spojené s nákupem vozu i certifikát kontroly stavu najetých kilometrů od společnosti CEBIA. Všechny vykoupené vozy jsou důkladně prověřeny při technické kontrole, jsou zkontrolována a garantována případná finanční břemena jako zástavní právo, leasing nebo půjčka či blokace dopravním inspektorátem. Samozřejmostí je možnost výměny zakoupeného vozu do 7 dnů bez udání důvodu.

Auto ESA provozuje 5 prodejních center - centrum s osobními a terénními vozy v Praze - Štěrboholech, centrum levných vozů ve Štěrboholech a rozšířené centrum vozů Škoda a užitkových vozů na Černém Mostě. Od začátku letošního roku má nově také pobočku v Pardubicích na Pražské ulici nedaleko dostihového závodiště.

Jako první autobazar v ČR získala společnost Auto ESA prestižní certifikát kvality německé společnosti TÜV.  Dlouhodobě patří mezi největší autobazary na území České republiky.

Kompletní nabídku vozů i způsoby financování jejich nákupu najdete na moderním internetovém portálu www.autoesa.cz. Vybrané vozy si zákazníci mohou předem rezervovat, orientačně vypočítat splátky nebo o nich diskutovat s odborníky on-line v klidu z domova.