Prodejce Auto ESA zvýšil v prvních sedmi měsících 2012 meziročně své prodeje o plných 11 procent. Obavy celého trhu ze stagnace či propadu segmentu ojetých vozů se tak ve výsledcích společnosti Auto ESA neodrazily.

Nejprodávanějšími značkami zůstávají i letos vozy Škoda, Ford a Volkswagen. Z nabídky už téměř zmizela Škoda Favorit, ale pomalu se vytrácí i Škoda Felicia. Naopak narůstá prodej nových typů z produkce mladoboleslavské automobilky, především Roomster, Superb II a Yeti. Oproti loňskému roku letos zákazníci mnohem více vyhledávají menší MPV, tedy malé víceúčelové vozy neboli minivany, jako jsou například Ford S-Max.

Autobazar má v nabídce každý den více než 1500 důkladně prověřených ojetých vozů v té nejvyšší možné kvalitě. Všechny automobily procházejí důslednou předprodejní kontrolou technického stavu. Ve spolupráci s databází CEBIA se ověřuje i deklarovaný počet najetých kilometrů, stáří vozidla a bezchybnost všech právních náležitostí tak, aby nový majitel měl stoprocentní jistotu bezpečné koupě. K tomu napomáhají i rozsáhlé záruky, které Auto ESA dává svým zákazníkům ke každému vozu včetně neodvolatelné záruky na původ vozu s garancí vrácení peněz.

Auto ESA jako první autobazar na českém trhu nabízí svým zákazníkům ověření počtu najetých kilometrů, 100% právní záruku na původ vozu a číslo karoserie!

Autobazar je vlastníkem 90% nabízených vozů a to je záruka, že jsou všechny vozy kvalitní a prověřené. Proto také mohou poskytnout zákazníkům nadstandardní garance a služby.

Je jednodušší koupit vůz v Auto ESA, než to dělat na vlastní pěst. S Auto ESA se vyhnete rizikům, která jsou spojena s individuálním prodejem vozu. Staňte se tedy i vy partnery silné, stabilní a dobře fungující společnosti.

Velkou výhodou je i fakt, že zakoupený automobil lze bez udání důvodu do 7 dnů od prodeje vyměnit za jiný.

A pokud vás trápí myšlenka, že nemáte čas obíhat nejrůznější instituce spojené s přehlášením nového auta, tak ani touto nepříjemností se trápit nemusíte. Vyřídí za vás administrativní úkony spojené s vaším vozem a to za rekordně krátkou dobu! Postačí, když přijedete se svým vozem a vezmete si s sebou nejnutnější doklady.

Autor: Auto ESA

Certifikát kontroly najetých kilometrů

- ověření skutečného počtu najetých kilometrů s nezávislou renomovanou společností Cebia

- prověření VIN vozu, tedy "rodného číslo" vozu

- ověření stáří vozu

- nevykupují vozy s problematickou minulostí

- ověřují blokaci na dopravním inspektorátu

- zvýšenou pozornost věnují vozům dovezeným ze zahraničí

- prověření možného finančního závazku k vozu, zda není vůz v leasingu a podobně

- vydání osvědčení Cebia REPORT ve spolupráci s Cebia

Auto ESA nabízí služby nejvýznamějších finančních institucí. Naši poradci řeší individuálně každý případ, aby všem ušili financování na míru.

Díky nadstandardním vztahům s partnery Auto ESA vám budou nabídnuty takové podmínky, na které soukromník nedosáhne. Proto je financování od Auto ESA výhodnější, než kdybyste si ho vyřídili sami. Navíc si můžete začátek splácení svého úvěru si odložit až o měsíc.

A když nemáte ani korunu? Není problém! V Auto ESA si vyberete auto s akontací od 0 %. Odjíždíte hned, platíte později a to už se opravdu vyplatí.

Nárůst objemu poskytnutých finančních služeb překročil v letošním roce hranici 22 %. Nejnižší poskytnutý úvěr činil 11 000 Kč, nejvyšší pak přesáhl 607 000 Kč.

Další třešničkou na dortu je financování až do domu. Chcete koupit vůz od kamaráda nebo na inzerát, ale nemáte na něj peníze? Auto ESA vám pomůže tento automobil získat. Po dohodě k vám přijedou a vše vyřídí v pohodlí vašeho domova.

Pokud auto nejen prodáváme, ale také vykupujeme, můžete nám nechat svůj starý vůz na protiúčet a dostanete bonus 10 000 Kč.

V autobazaru Auto ESA můžete nalézt i vozy Citroen, na které získáte 100% garanci. Čekají zde na vás ty nejatraktivnější modely, takže si jistě vyberete.

Veškerou denní nabídku AutoESA 1500 osobních a užitkových vozů najdete po obou stranách nákupního centra EUROPARK v Praze 10-Štěrboholy a v Praze 14-Černý Most vedle prodejny Siko.

 

Další informace o Auto ESA:

 

Auto ESA poskytuje služby v oblasti nákupu a prodeje ojetých vozů již od roku 1993. Za 18 let prodalo či koupilo ojetý vůz v Auto ESA přes 100 000 zákazníků. Mezi standardní služby, spojené s nákupem vozu u Auto ESA, patří certifikát kontroly stavu najetých kilometrů od společnosti CEBIA. Všechny vykoupené vozy jsou důkladně prověřeny při technické kontrole, jsou zkontrolována a garantována případná finanční břemena jako zástavní právo, leasing nebo půjčka či blokace dopravním inspektorátem. Auto ESA navíc garantuje výměnu zakoupeného vozu do 7 dnů bez udání důvodu. Auto ESA provozuje 4 prodejní centra v Praze: centrum
s osobními a terénními vozy ve Štěrboholech, centrum levných vozů ve Štěrboholech a nově také rozšířené centrum vozů Škoda a užitkových vozů v Praze na Černém Mostě. Patří dlouhodobě mezi největší autobazary na území České republiky.

Více informací naleznete na www.autoesa.cz.