Tak jako zimní pneumatiky mají svůj opodstatněný význam, jsou i správně zvolené letní pneumatiky zárukou bezpečné jízdy a návratů domů. Předně je třeba posoudit a zkontrolovat stav stávajících letních pneumatik, hloubku vzorku minimálně 1,6mm, zda nejsou mechanicky poškozené a správně vyvážené na discích.

Autor: Nejlevnejsipneu.cz

Pneumatiky se rozhodně nevyplatí podceňovat a pár ušetřených tisícovek se může proměnit ve škodu na autě v řádech desítek až stovek tisíc, v horším případě se z výletu nemusíte vrátit v pořádku ani Vy, ani Vaše auto.

Je celá řada způsobů, jak starší ojeté pneumatiky úsporně ošetřit, ale tou jedinou a opravdu bezpečnou variantou je pneumatika nová.

Autor: Nejlevnejsipneu.cz

Tou nejjednodušší variantou nákupu je využití jedinečné možnosti služeb, kterou nabízí NejlevnějšíPNEU.

Na jednom místě a z pohodlí domova můžete vybírat ze širokého sortimentu značek Vredestein, Barum, Goodride, Matador,Continental, Pirelli, Bridgestone, Nankang atd. všech rozměrů a samozřejmě za velmi výhodné ceny. Statisíce pneumatik skladem a dodání do 24hodin jsou zárukou toho, že nebudete netrpělivě čekat několik dnů, či dokonce týdnů a nebudete muset ani řešit, jak objemné pneumatiky dopravit domů. To již zařídíme za Vás a zdarma!

Autor: Nejlevnejsipneu.cz

Navíc se můžete těšit i na jedinečný a originální dárek – AXA ASSISTANCE  pneupojištění. Poškodíte-li (propíchnutí, proražení...) pneumatiku, získáváte její opravu či dokonce novou zcela zdarma.

A třešnička na dortu?   Nakupte letní pneumatiky u největšího českého prodejce NejlevnějšíPNEU za naskladňovací ceny a vyhrajte ve velké jarní soutěži o 1111 poukázek na řízení supersportu.