To všechno na jednom místě můžete mít na ženevském autosalonu. A jako bonus ještě spoustu hostesek, které jsou připraveny ozdobit právě vaše fotografie. Blesk za vás prošel expozice a nabízí tři auta, která by byla škoda přehlédnout.

VW Sharan

Po patnácti letech inovuje VW svoje MPV Sharan. Přístup k zadním sedadlům je možný díky dvojici velkých posuvných dveří, které spolu s výklopnou stěnou mohou pohánět elektromotorky. Trojici samostatných sedadel ve druhé řadě lze posouvat, ale také natáčet. Sharan má výhradně přeplňované zážehové a vznětové čtyřválce. 1,4 TSI (150 k, spotřebuje 7,4 l/100 km. Dvoulitr (200 k), standardně s převodovkou DSG spotřebuje 8,6 l/100 km.

513732:gallery:true:true

Dacia Duster

Čtyřkolka, kterou v Dacii Duster najdete, pochází od Nissanu. Jeho tvary, vyšší podvozek i oplastování slibují, že ho můžete vzít i do terénu. Zákazníci se na SUV od Dacie mohou těšit v červnu. Cena by mohla být kolem 300 000 Kč. 513734:gallery:true:true

Renault Wind

Malé kabrio od Renaultu se jmenuje v překladu vítr – Wind. Zaujme hlavně elektrickou skládací pevnou střechou, která v zadní části vozu zmizí za 12 vteřin. Ať je střecha kdekoli, můžete využít kufr o velikosti 270 litrů.

513731:gallery:true:true

Kia
Autor: ČTK, Renata Vyšínová

Více fotografií najdete v článku: 10 největších taháků autosalonu v Ženevě!