A teď jí přímo před domem rodičů ještě ukradli v Bratislavě auto. Narozdíl od tisíců nešťastníků, kteří se se zmizelým vozem museli navždy rozloučit, zpěvačka měla auto zpět za tři hodiny. Ovšem nepojízdné!

Dara si po delší době udělala čas na návštěvu svých rodičů a i se svou dcerou u nich přespala. „Táta mě vzbudil v šest ráno s tím, že nemám před domem auto,“ popsala úterní šok Blesku Dara. V době, kdy začala shánět své Audi Q7, už ale její bezpečnostní zařízení, které má zpěvačka zabudované v autě, odvádělo práci.

Fotogalerie
7 fotografií

„Po odcizení vozu jsme paní Rolins okamžitě kontaktovali, abychom si potvrdili, že vůz nikomu nepůjčila. Nezvedala ale telefon, a tak jsme auto raději sledovali,“ řekl Blesku Zdeněk Kovařík z firmy, jejíž systém zpěvačku uchránil před krádeží. Podle jeho slov vozidlo neustále cestovalo směrem k České republice a zastavilo se u obce Penek. Tam si ho také zpěvačka za doprovodu svého otce a policie přijela vyzvednout.

Celý vůz byl ale posypaný spoustou koření, aby pachatel smazal stopy. Na kapotě neznámý pachatel nechal pro Daru vzkaz – namalované propíchnuté srdce. „Jela jsem tam s kriminálkou, abych auto identifikovala. Bála jsem se, že budou chybět nějaké věci, ale všechno jsem naštěstí našla. Auto je však nepojízdné,“ pokračovala Dara. Policie nyní řeší, že zpěvaččinu Audinu nejspíš ukradl slovenský gang, který už stejným způsobem odcizil několik aut. „Ještě nevím, kolik mě bude škoda na autě stát. Zatím platím jen službu, která auto odtáhne do Prahy,“ dodala Dara.

Autor: 

Autor: 

Fotbal na Facebooku