Tví kolegové včera označili za nejslabší článek Moniku Bagárovou. Ty jsi s omluvou jmenovala Dominiku Starou. Proč vlastně? Bylo přání otcem myšlenky?
Nějaké jméno vyslovit musíme. Je to čím dál těžší a já řekla Dominiku Starou, protože mi Moničin hlas přijde víc zajímavější, rozpoznatelnější. I když možná dělala víc chyb než Dominika, která zpívá čistě, ale pro mě je tuctová.

Kdo podle tebe nejspíš bude o titul bojovat? Půjde o pánskou záležitost?
Obávám se, že ano, i když na začátku SuperStar to vypadalo přesně opačně. Kluci mají teď víc šťávy. Hlavně Bendig a Šmajda, který v posledních kolech řádně zamíchal kartami.

Fotogalerie
6 fotografií


Jak vnímáš nominaci Martina Chodúra na Objev roku v Českém Slavíku, kterou proměnil ve vítězství? Respektive jak vnímáš pravidla, jež to dovolují. Není to vůči ostatním soutěžícím nefér?
Já figurování Martina ve Slavíkovi vůbec nechápu. Když už, tak měli být nominováni všichni finalisté v rámci projektu SuperStar. Všichni by měli mít od začátku do konce soutěže stejné podmínky. Navíc Chodúr zatím nic jako muzikant nepředvedl. Ani nemohl. Stále zpívá převzaté písničky. Nikdo neví, jak si v reálném světě hudební branže povede.

Sdílí tento názor i kolegové porotci?
My jsme se v šatně s úsměvem shodli, že tu cenu jsme měli dost my - za to, že jsme Chodúra objevili.

Myslíš, že je váš objev Chodúr stále jednoznačným adeptem na výhru? V posledním kole úplně nepřesvědčil. Také jsou tu ještě Bendig a Šmajda. Můžou ho ohrozit? Nebo budou mile statovat jeho vítězství?
Že by jen statovali, to vůbec nemyslím. Já naopak hodnotím, že oba dva začali Martina dotahovat. Chodúr měl na začátku neuvěřitelný náskok, nechával je výkony za sebou. Šmajda byl dokonce na odpis. Ale teď se v posledních kolech hvězdně katapultoval nahoru. A Honza Bendig neztrácí dech. Chodúr je oproti nim stále stejný. Roboticky dokonalý, což může začít nudit. V jeho projevu je málo citu, lidskosti, která Mirovi ani Honzovi nechybí. Teď to naopak začíná být zajímavé. Vítězství Martina teď vůbec nevidím jednoznačně. Do soutěže se konečně vrátilo napětí.

Co je pravdy na kuloární zprávě, že bys chtěla Bena do své taneční skupiny?
Tahle zvěst má zrod nejspíš v maskérně, kde holky říkaly, jak by nám to s Benem na jevišti slušelo. Já světlá, on kakaový, oba dva jsme na pódiu neposední. Vlníme se i u pomalé písničky. Žádná konkrétní nabídka z mé strany nepadla. Ale faktem je, že jsme se o tom s Benem teoreticky bavili a nechali věc do budoucna otevřenou.

A kdy ti vyjde deska s živým záznamem vánočních koncertů?
Dneska by se měla objevit na pultech. Jmenuje se Šťastné a veselé a je to live záznam se vším podupáváním, pískotem, výkřiky, potleskem a jinými ruchy, které k němu náleží.

Fotbal na Facebooku

Stahuj písně ze SuperStar!
Autor: Blesk.cz

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz