Člověk nikdy neví, kdy se na něj usměje štěstí. S MEGATRHÁKEM je ale šance mnohonásobnější. Kolikrát Blesk koupíte, tolikrát můžete vyhrát. Pokud nezískáte výhru hned po odtržení hracího kuponu z titulní stránky, můžete unikátní kód z něj jednoduše registrovat do DENNÍ HRY.

Buď prostřednictvím SMS nebo přes formulář na: blesk.cz/trhak

A pozor! Právě DNES se hraje o 100 000 Kč.

My jsme brali 50 000 Kč

V DENNÍ HŘE podzimního MEGATRHÁKU se hraje pravidelně o 10 tisícikorun, tedy až na tři výjimky. O 100 tisíc se svede boj DNES a dva čtenáři Blesku již získali 50 tisícovek na ruku.

Jana Babinská (75) z Mělníku: Pojedeme na wellness

Do černého se v DENNÍ HŘE trefila i Jana Babinská (75) z Mělníku. MEGATRHÁK jí před pár týdny nadělil parádních 50 000 korun. „S manželem Jirkou (75) pojedeme do lázní, obdarujeme dcery a zbytek ušetříme,“ prozradila s tím, že nejraději mají relaxační pobyty. „Nějaký wellness by byl opravdu parádní,“ zasnila se paní Jana. 

Vojtěch Bílek (70) z Blanska: Radost jsem musel vstřebat

Pořádně kulaťoučká výhra se usmála i na Vojtěcha Bílka (70) z Blanska. Nejprve nemohl uvěřit svým uším. Z padesátitisícové nadílky se však netěší sám. Naplánoval, že manželce pořídí nový pohodlný ušák a dostane se na drobnosti pro čtveřici vnoučat. „Část peněz se bude hodit i na Vánoce a také jako rezerva na zálohy na energie,“ shrnul Vojtěch Bílek. 

Hrajeme jen do neděle

Mrknout na paní Štěstěnu a pokusit se získat její přízeň můžete v podzimním kole MEGATRHÁKU ještě třikrát – DNES, zítra a naposledy v Nedělním Blesku. Neváhejte, co když se tentokrát usměje na vás.

Fotogalerie
5 fotografií