Jaroslav pracuje jako mistr lakovny v armaturce v Dolním Benešově na Opavsku. Je věrným čtenářem Blesku a kupuje si ho každý den. Bylo tedy jasné, že odměna musí jednou přijít… „Nejdříve jsem sloupl kupon, a nic. Potom jsem poslal esemesku jako obvykle a čekal,“ říká novopečený majitel kulaťoučké sumičky. A to ho prý ještě maminka Anna popichovala, že určitě nic nevyhraje!

Čeká to na jiné?

„Ukazovala mi ty, co vyhráli v Trháku podruhé, a smála se, že my takové štěstí mít nemůžeme, to že čeká na jiné. Jenže neměla pravdu – po návratu ze školení jsem šel dolů do sklepa přiložit. Když jsem se vrátil, měl jsem od vás na mobilu zmeškaný hovor,“ vzpomíná Jaroslav.

Ke zmeškanému hovoru přibyly i esemesky potvrzující výhru. „Nejdříve jsem nevěřil, potom jsem skákal radostí ke stropu. Úsměv mi ale zmrzl na rtech, jen co jsem si uvědomil, že mě přijedete fotit a že se to dozví celá naše fabrika,“ usmívá se.

Hraju dál!

A co udělá se získaným obnosem? I v tom má mistr lakovny docela jasno. „Plánoval jsem na jaře stavět pergolu, což nadále platí. Takže mi výhra v Blesku poslouží na nákup nějakého toho materiálu. Moc za ni děkuji a kódy posílám dál,“ slibuje výherce.