Chcete si zahrát strategii, simulátor, nebo hru na hrdiny, nechcete však za hry utrácet? Hry v prohlížeči můžete hrát dlouhé večery, stejně jako chvilku při pauze v práci. Jen je vyzkoušejte, nic za to nedáte. Jenom vám nezaručíme, že se od nich dokážete odtrhnout.

 

Na ryby

Žánr: Simulátor rybaření

Češi byli odjakživa vášniví a dobří rybáři. Virtuální simulátor tak jistě ocení. Ve hře Na ryby je k dispozici třicet virtuálních lovišť, od mrazivého jižního pólu až po horké australské pláže. Chytit můžete 300 nejrůznějších ryb a paryb. Ano, rybářský souboj můžete svést i s bojovnými žraloky. Tak co, už žhavíte virtuální pruty a nasazujete návnady?

 

Empire

Žánr: Strategie

Na své si přijdou i stratégové, kteří milují v historické prostředí. Hra Empire jim umožňuje budovat hrady, bojové jednotky, těžit důležité zdroje, a to vše od doby kamenné. Jenže pozor, nebudete jediný vládce a dojte i na boj. Ukažte, kdo je ten nejsilnější a nejspravedlivější panovník ze všech!

 

Drakensang Online

Žánr: Hra na hrdiny

Drakensang Online je propracované akční RPG s několika rozličnými postavami. Spellweaver oplývá nejrůznějšími kouzly, Dragonknight se umí zručně ohánět mečem, Ranger nic nemine svým lukem a šípy a Steam Mechanismus jsou trpaslíci využívající parní technologie. Hra má krásnou 3D grafiku, tisíce předmětů ke sbírání a postavy neustále vylepšují své schopnosti. A navíc, tahle hra je vážně na dlouho!

 

Dark Orbit

Žánr: Strategie

Na Blesk.cz si můžete zahrát i legendární vesmírnou strategii Dark Orbit. S vesmírnými koráby v ní prozkoumáváte vesmír, těžíte suroviny a bojujete jak s počítačem ovládanými protivníky, tak s živými soupeři. Dark Orbit patří k jedněm z nejhranějších her v internetových prohlížečích. Ve světě Dark Orbit jsou k dispozici čtyři znepřátelené firmy, které bojují proti sobě. Na stranu jaké z nich se připojíte?

 

Další hry zdarma, které spustíte ve svém internetovém prohlížeči, naleznete zde!

Fotogalerie
11 fotografií