Battlefield 4 pokračuje v tradici nastolené předchozím dílem. Kromě vtahující hry jednoho hráče nabídne i propracovaný multiplayer s nepřeberným počtem možností. Pokračování modly akčních hráčů vyjde na konci letošního roku na PC, Xbox 360, PlayStation 4 a i na konzole příští generace. Na počítačích bude opatřen českými titulkami.

Ještě hezčí grafika než u Battlefield 3

Z sedmnáctiminutového traileru Rybaření v Baku je vidět, že graficky je hra propracovanější ještě více než opěvovaný Battlefield 3, který na Blesk.cz obdržel v recenzi hodnocení 9/10. Modely postav jsou extrémně detailní a velmi se blíží realitě. Viditelnost je maximální, prostředí interaktivní a drtivou většinu objektů lze poškodit.

Ty výbuchy!

Hráčskému oku učarují i částicové výbuchy při explozích nebo neuvěřitelný počet ptáků létajících po obloze. Grafický engine Frostbite 3 ukazuje své drápy! Ve hře bude možné kromě supermoderních zbraní používat i vozidla a zadávat rozkazy ostatním vojákům nebo letecké podpoře. Mapy v singleplayeru by navíc měli rozlohou odpovídat těm multiplayerovým.

Nové sociální prvky

Hra jednoho hráče bude mít navíc nové sociální prvky známé z multiplayeru. Během hraní budete moci sledovat, jak se váš voják, ostatní v týmu, nebo přátelé na síti zlepšují. Teď už jen vydržet do data vydání!

Fotogalerie
5 fotografií