Příběh se odehrává v den Julietiných narozenin poté, co její spolužák promění všechny žáky střední školy v zombies. Je jen na naší roztleskávačce a jejímu příteli, aby porazili zástupy nemrtvých. Zažíjí přitom takové události, o kterých se konvenčním hrdinům jako je Lara Croft nebo Duke Nukem nezdá ani v těch nejdivočejších snech.

Řežba s motorovou pilou

Chainsaw Lollipop je krvavou akcí, ve které amputujete končetiny zombies jako na běžícím páse. Za ůspěšný masakr budete odměněni mincemi, které můžete v obchodě proměnit za nové kostýmy, songy, jídla zlepšujícíc vaše schopnosti nebo vylepšení pro motorovou pilu. Z té můžete udělat pušku, tahače (výfuk vás táhne vpřed), nebo vystřelovač Nickovy hlavy. Během hraní zažijete celou řadu obskurních situací jako tanec na tyči s motorovou pilou, masakr ve videohře, nebo jízdu v kombajnu. Občas si zatancuje i Nick, a to když mu Juliet umístí hlavu na tělo zombie v jedné z miniher. Hra je nesmírně zábavná, pokud vám její styl sedne, ale už po pěti hodinách a sedmi prošlých úrovních je konec.

Fotogalerie
6 fotografií

Příběh je nesmysl, ale žereme ho!

Lollipop Chainsaw je ve skutečnosti relativně obyčejnou řežbou. Relativně, protože jedině po herní stránce. Ulítlý příběh nelze jinak než hltat až do samotného konce. Juliet vás například neustále vybízí, abyste jí nekoukali pod sukni, přičemž se vzápětí předkloní. Nick je zase zdrojem neustálých sarkastických poznámek o svém stavu. Závěreční bossové, z nichž každý reprezentuje vlastní hudební styl, jsou pak třešničkou na dortu, stejně jako samotný soundtrack. Pokud si tak chcete zahrát opravdu nápaditou hru a nevadí vám sexuální narážky nebo konzumace drog, jděte do Chainsaw Lollipop!

Hodnocení Blesk.cz: 8/10


Plusy:

Obskurní příběh

Nickovy sarkastické poznámky

Souboje s bossy

Líbivý soundtrack

Nápadité minihry

 

Minusy:

Krátké

Problémy s kamerou

 

Infobox

Datum vydání: 15. červen 2012

Platformy: Xbox 360, PlayStation 3

Cena: 1199 Kč

Výrobce: Grasshoper Manufacture

Vydavatel: Warner Bros. Interactive

Distributor v ČR: Cenega

Jazyk: AJ