Ke spuštění UEFA Euro 2012 je tak zapotřebí mít originální kopii FIFA 12. Přídavek si lze stáhnout pro verze na Xbox 360, PlayStation 3, i PC! Konečně tak odpadá nutnost opět si kupovat zcela novou hru. Díkybohu! Snad nejdě o ojedinělý výkřik, ale trend, jehož směrem se nyní v EA Sports vydají.

 

Video
Video se připravuje ...

UEFA Euro 2012 - přídavek k FIFA 12 EA Sports

Atmosféra mistrovství

UEFA Euro 2012 vyniká jako vždy prezentací! Na hráče z obrazovky dýchá atmosféra mistrovství, o což se samozřejmě postarala i cenná licence. Hrát lze na všech osmi licencovaných stadionech, a to jak se všemi 16 týmy (včetně České republiky), které se probojovaly do šampionátu, tak s 37 dalšími týmy. Už při první hře jsem cítil, že herní základy FIFA 12 jsou znát, zvláště driblink či nový systém obrany. UEFA Euro 2012 se prostě hraje velmi dobře, i když při hře narazíte občas i na nějakou tu chybku. Co jsem však nečekal, že nová hra má upravený komentář právě k Euro 2012, správně!

Fotogalerie
6 fotografií
 

Nový režim Expedition

UEFA Euro 2012 umožňuje upravovat týmy, nastavení, nebo použití vlastního hráče. Jde o titul, který je prostě každým coulem podobný FIFA 12. Přináší však jednu novinky, režim Expedition, který je podobný World Tour z FIFA Street. Hráč si v něm vybere oblíbeného fotbalistu. S ním a jeho týmem pak putujete po mapě Evropy, hrajete s ostatními týmy a při výhře získáte z jejich týmu i hráče do vlastního manšaftu. Celkově však mohlo být nového obsahu více, i v rámci stahovatelného obsahu. Pokud se už ale Euro 2012, které se bude hrát mezi 8. červnem a 1. červencem v Polsku a na Ukrajině, nemůžete dočkat, tohle je hra právě pro vás.

Hodnocení Blesk.cz: 7/10

Plusy:

Skvělá fotbalová hratelnost

Nový komentář přímo k Euro 2012

Zachycuje atmosféru mistrovství

Režim Expedition

Minusy:

Velká podobnost s FIFA 12

Nového obsahu mohlo být více

 

Infobox

Datum vydání: 24. duben 2012

Platformy: Xbox 360, PlayStation 3, PC

Cena: 1800 MS bodů

Výrobce: EA Canada

Vydavatel: EA Sports

Distributor v ČR: Electronic Arts

Jazyk: AJ