Jeho tělo zůstalo strnuté v pozici, jako by stále hrál. Nehybného Tchajwance si všimla až servírka, která se přišla zeptat, zda si přeje pokračovat v hraní. Do té doby si mrtvoly nikdo nevšimnul. „Myslela jsem si, že jenom podřimuje a nevěnovala jsem mu nejdřív příliš pozornosti,“ říká zaměstnankyně internetové kavárny.

Chenovo tělo zůstalo po smrti ve strnulé pozici. Jako by stále hrál...
Autor: New Taipei News

Pak si ale všimla jeho strnulosti a ihned zavolala sanitku. Bylo však už příliš pozdě. V kavárně bylo v době příjezdu policie asi 30 hráčů, ale nikdo si ničeho nevšimnul. Všichni byli zabraní do hraní a okolí nevěnovali pozornost. Že se Chen uhrál k smrti, si podle záchranářů ostatní hráči nevšimli po dlouhých devět hodin.

Video
Video se připravuje ...

Online hra League of Legends Riot Games

Online hra na hrdiny zdarma

League of Legends je freewearová hra, takže jí hráči mohou hrát zcela zdarma. Jde o online strategii v reálném čase s prvky her na hrdiny. Hráči se v ní chopí role několika fantasy postav, které se pak rozdělí na dva týmy po třech nebo pěti hráčích. Každý tým začíná na protilehlých koncích mapy, kde se boje odehrávají. Cílem hry je zničit nepřátelskou základnu a ochránit tu svoji. V současnosti je ve hře přes 90 postav a pro hraní je zaregistrováno 32 milionů hráčů z celého světa.