Samsung Galaxy S II, HTC Sensation a mnoho dalších. To je dnešní špička mezi mobilními telefony s operačním systémem Android. Hry na těchto stroje mohou někomu vyrazit dech. Perfektní grafika, neskutečná hratelnost a hlavně jsou často i zdarma. Přinášíme několik tipů na takovéto pecky.

Gun Bros

Chcete čistou akci? Volte bratry ve zbrani, jen musíme upozornit, že hra po nainstalování vyžaduje stažení dalších více než 100 MB dat! Pokud nemáte neomezený tarif mobilního internetu, hru stáhněte přes Wi-Fi nebo si nasdílejte internet z PC.

Ve hře ovládáte svalnatého frajera s doutníkem v koutku, který ve velkém likviduje mimozemské nepřátele (roboty, mutanty...). Vaším úkolem je samozřejmě vyhladit celou mapu a čekat na další "nekonečné" vlny nepřátel. Za získané krystaly nakupujete lepší zbraně a také brnění.

Svého hrdinu ovládáte virtuálními joysticky na dotykové obrazovce, což je občas jediná vada na kráse. Gun Bros vám jinak vydrží na dlouhé hodiny a rozhodně neomrzí. Jediné, co může vaše hraní přerušit, je vybitá baterka.

Pocket Legends

Milujete World of Warcraft nebo jiné multiplayerové RPG? Tak to rozhodně ozkoušejte Pocket Legends. Hra nabízí rozsáhlý fantasy svět s velikým množstvím zbraní, brnění, nepřátel a úkolů. Na výběr máte ze tří charakterů - válečník, lukostřelec a kouzelnice (léčitelka).

Během hraní se připojujete na server, kde jsou vaše postavy uloženy. Do boje vyrážíte s miliony dalšími spoluhráči z celého světa. Když vstoupíte do magického portálu (obdoba klasického dungeonu známého například z WoW) připojíte se do party a plníte úkoly spolu.

Bossové vyžadují taktiku a je potřeba spolupracovat s jinými hráči. S nimi se můžete i přátelit a hrát společně. Vyloučen není ani obchod cenných předmětů, které během bojů naleznete. Hra je poměrně návyková a je potřeba brát v potaz spotřebu dat u mobilního internetu. Lepší je opět hrát přes Wi-Fi.

Fotogalerie
6 fotografií