Dell Venue/PRO
Autor: Blesk - David Tesař
Nepoškrabatelný a výkonný

Dell Venue/PRO

Dotykový smartphone s Androidem 2.2. Má 4,1“ displej a 8megapixelovou kameru. Tepe v něm 1GHz procesor Qualcomm, má 512 MB RAM a nabízí superrychlý přístup na internet. Dotykový displej je navíc chráněn nepoškrabatelným sklem Gorilla Glass. Verze PRO je vybavena vysouvací QUERTY klávesnicí a Windows Phone 7. Jeho cena a kdy se dostane na český trh, se zatím neví. Do Evropy ale zamířil na CeBITu.

Na trhu: zatím není známo

Cena: okolo 520 eur (cca 13 000 Kč)

LG P920 Optimus 3D
Autor: Blesk - David Tesař
Bezkonkurenční 3D telefon

LG P920 Optimus 3D

Novinka nabízí jako první na trhu možnost focení trojrozměrných fotografií díky dvěma kamerám umístěným vzadu na telefonu. To ale není vše. Mobil dokáže 3D obsah i zobrazovat. Trojrozměrné obrazy si budete moci prohlížet navíc bez speciálních brýlí. Uvnitř přístroje se skrývá dvoujádrový procesor. Telefon má HDMi, díky němuž můžete 3D obsah bez problémů prohlížet na televizi nebo počítači.

Na trhu: druhé čtvrtletí

Cena: okolo 500 eur (cca 12 500 Kč)

Super rychlík s dvoujádrem
LG P990 Optimus Speed
Autor: Blesk - David Tesař

LG P990 Optimus Speed

Dokážete si představit 4“ dotykový telefon s Androidem 2.2 a výkonným dvoujádrem Nvidia Tegra 2? My po návštěvě CeBITu ano. Je jím LG Optimus Speed a nyní přichází na náš kontinent. S excelentní rychlostí mu pomáhá i plná podpora Flashe a 7,2megabitové připojení HSPA. Vzadu má 8MP kameru točící video ve Full-HD. Data si můžete ukládat na 8GB disk.

Na trhu: ve druhém čtvrtletí

Cena: okolo 600 eur (cca 15 000 Kč)

BlackBerry Bold 9780
Autor: Blesk - David Tesař
Utajený manažer

BlackBerry Bold 9780

BlackBerry se kromě vysoké ceny a prestiže značky chlubí i možností neodposlouchávatelného šifrovaného spojení. Nový Bold má operační systém OS6, vydrží bez nabití 22 dní, má 5MP kameru s bleskem, GPS, Wi-Fi a vysokorychlostní mobilní připojení EDGE a HSDPA. Má 512MB disk a nabízí i rozšíření MicroSD kartami. Plně vybavenou QUERTY klávesnici můžete výborně využít ve spojení s aplikací BlackBerry Messenger 5.0, umožňující skupinovou komunikaci.

Na trhu: v prodeji

Cena: 11 199 Kč (T-Mobile)

Něco pro Jamese Bonda

Pokud jste tajný agent, mafián nebo politik a bojíte odposlouchávání, máme pro vás tip. Světová novinka od německé firmy Secusmart je obyčejná MicroSD karta s předinstalovaným softwarem. Tuto kartu si jednoduše vsunete do telefonu a stisknutím tlačítka volíte, zda budete volat utajeně nebo ne. Kartu ale musí mít oba volající. Zpoždění hovoru je díky kódování asi 1 sekundu.

Fotogalerie
13 fotografií