Michael Bay se zúčastnil v Las Vegas tiskovky jihokorejského Samsungu, který představil nové televizory s prohnutou obrazovkou. „Jak se dnes máte? Moje práce režiséra je vysněné zaměstnání,“ začal Michael Bay slibně.

A pokračoval: „Vytvářím světy, které jsou vizuálně za hranicemi všeho, s čím se lidé setkávají v běžném životě.“ Pak ale Bayovi ujelo čtecí zařízení a došla mu slova. A postaral se tak zatím o největší trapas elektronické veletrhu.

Uff...,a vzal dráhu

„Uff, ach. Čtecí zařízení je mimo, ale zkusím to zvládnout,“ povzdechl si Bay. Dál mluvit ale nezvládl, a když byl dotázán, co si myslí o prohnutých televizích, vzal z pódia dráhu. „Omlouvám se, omlouvám se,“ mumlal si Michael Bay pod vousy na svém útěku se sklopenou hlavou.

Moc dobrou reklamu tedy Samsungu neudělal. „Málokdy propůjčím své jméno nějakému produktu, nicméně nové TV od Samsungu jsou opravdu úžasné. Omlouvám se, popletl jsem úvodní řeč a pak jsem se ztratil v nápovědě čtecího zařízení, proto jsem raději odešel. Živá vystoupení prostě nejsou moje parketa,“ napsal Bay na svém blogu.