Někdo má rád kočky, někdo zase psy. Domácí mazlíčci z obou zvířecích říší však dokážou rozněžnit. To když se přitulí, nebo provedou něco nesnesitelně roztomilého. A díky sociálních sítím jako Facebooku stačí jedno takové foto nahrát na svůj profil a díky funkci sdílení ji může za pár minut vidět celý svět.

Co si budeme nalhávat, nejroztomilejší ze zvířátek jsou mláďátka. A je jedno, jestli jde o kočičky, pejsky nebo malinkaté lenochody. Jsou prostě k sežrání. A pokud jim dopomůžeme ještě nějakým vtipným předmětem nebo zátiším, je o neodolatelnou roztomilost postaráno.

Uživatelé sociálních sítí také podléhají novému trendu – oblékání domácích mazlíčků do oblečků jiných zvířat. Kočička s medvědími oušky? K popukání! Zvířatům se to sice příliš nelíbí a je jim pořádné horko, ale co by pro naše potěšení neudělala.

Vrcholem roztomilosti pak je, jakmile se zvířátko přitulí k lidskému miminku. To se roztomilost okamžitě násobí. Jen se podívejte na ty nejroztomilejší fotografie domácích mazlíčků sami.