Vše pět nejsledovanějších videí za pět let jsou hudební videoklipy. Zajímavé je, že kromě prvního místa, se vždy jedná o spolupráci několika hudebníků. Zaposlouchejte se!

 

5.) LMFAO ft. Lauren Bennett & GoonRock - Party Rock Anthem

590 899 450 zhlédnutí

Páté místo připadlo tanečně-popovému uskupení LMAO, které společně s dalšími hudebníky vytvořilo hit diskoték. Song kominující prvky popu, dancu a electro housu, které doplňuje rapování, je chytlavý a spousta puberťáků ho nemohla za nic dlouhou dobu vyhnat z hlavy. Shufflování, o kterém se v tracku zpívá, se však provádí na úplně jiný hudební styl. Na hardstyle.

 

4.) Eminem ft. Rihanna - Love the Way You Lie

616 889 898 zhlédnutí

Spojení bělošského rappera a barbadoské zpěvačky v duetu dopadlo nadmíru dobře. Emenimovi rýmy doplnily Rihannin barvitý hlas a píseň o lásce, lhaní a násilí tak díky videoklipu dostala hmotnější podobu. Ve videu hrají Dominic Monaghan a sexy Megan Fox.

 

3.) Jennifer Lopez ft. Pitbull - On the Floor

703 918 057 zhlédnutí

Třetí místo patří další hudební kolaboraci, tentokrát latinskoamerické krásky Jennifer Lopez a rapperovi Pitbullovi. Zpěvačka ve videoklipu svůdné tančí a dává na odiv své tělo. Téma songu je klasické klišé, o tancování na parketu. Ale to nevadí.

 

2.) Justin Bieber ft. Ludacris - Baby

926 143 709 zhlédnutí

Idol puberťaček a postrach většiny dospělých natočil před třemi lety videoklip, ve kterém má na hlavě ještě svou proslulou patku. Jeho hlas byl také o poznání vyšší. Spousta fanoušků se ptala, jak se k takovéhle „zvrhlé“ kolaboraci mohl upsat rapper Ludacris. Inu, peníze jsou peníze.

 

1.) PSY – Gagnam Style

1 813 830 455 zhlédnutí

První místo není žádným překvapením. Před rokem vyvolal jihokorejský rapper svým hitem Gangnam Style neuvěřitelné šílenství. Kromě chytlavé melodie tomu jistě napomohla zábavný a barvitý videoklip, na kterém baculatý Jihokorejec předvádí osobitý tanec. Trochu úsměvné je, že drtivá většina lidí, která video po světě shlédla, z textu nerozumí víc než „Hey, sex lady!“