Autorem aplikace je designérka Naralia Rojas, která svůj projekt označuje jako multikulturní. „Protože jsme takoví, jací jsme, tak tu najdete ženy, které nosí burky, lidi, kteří podporují manželství stejných pohlaví, svatební fotografie, manga postavičky i obličeje zarámované v srdcích,“ prohlásila Rojas.

Každý sedmý člověk na planetě má Facebook

Vzhledem k počtu téměř 1,3 miliardy uživatelů na Facebooku je jasné, že má profil na této sociální síti každý sedmý člověk na Zemi. Aplikaci můžete propojit se svým profilem a okamžitě najít svoji fotku, i fotky přátel. Nám ale tato funkce nefungovala správně!

Aplikaci naleznete zde!

Prohlédněte si tváře Facebooku

V obrázkové koláži fotografií se lze libovolně pohybovat nahoru a dolů. Profily jsou seřazeny podle data založení, takže ten první logicky patří Marku Zuckerbergovi, zakladateli Facebooku.

Aplikace (prý) nesbírá osobní data

Tvůrci aplikace tvrdí, že by vám trvalo 36 let, 5 měsíců, 9 dnů a 6 hodin, kdyby jste chtěli fotky proklikat jednu po druhé. Ti, kteří se obávají, že aplikace shromažďuje osobní data z Facebooku, se podle tvůrců nemusí bát. Údajně ukládá pouze URL vašeho profilu, na které je díky aplikace možné se prokliknout.

Fotogalerie
3 fotografie