Internetový génius byl zjevně vyvedený z míry, když mu bankomat na ostrově Capri odmítal vydat hotovost. U celé situace byla přítomna i Zuckerbergova novomanželka, před kterou si tak uřízl pěknou ostudu. Vzhledem k tomu, že se bankomatový incident podařilo nahrát na kameru, tak před celým světěm!

Video
Video se připravuje ...

Marku Zuckerbergovi nešly vybrat peníze z bankomatu Youtube.com, hudba: Kevin MacLeod

Nepomohla ani kolemjdoucí

Vtipnou situaci se podařilo zachytit svědkovi, který ji natočil na videokameru. Na videu je patrné, že zoufalý Zuckerberg požádal o pomoc kolemjdoucí turistku. Není jasné, co mu žena poradila, ale zakladatel Facebooku záhy svůj pokus o vybrání hotovost vzdal a i s manželkou zamířil pryč. Bankomaty jsou sice i v Itálii často porouchané, ale příslušná neapolská banka ujistila, že její bankomat, jehož prostřednictvím se jeden z nejbohatších Američanů chtěl dostat alespoň ke zlomku svého jmění, byl naprosto v pořádku.

Fotogalerie
3 fotografie

Spropitné v Itálii nedává

Možná má jmění v hodnotě 410 miliard korun, ale Zuckerberg na líbánkách v Itálii rozhodně neukazuje přílišnou štědrost. Když v košer restauraci Nonna Betta v historické židovské čtvrti v centru Říma dostal účet na 32 eur (cca 820 korun), zaplatil přesně požadovanou sumu a odešel. Zaměstnanci restaurace byli velmi překvapeni, nešlo prý jen o to, že je Zuckerberg miliardář. Štědré spropitné totiž v Itálii nechávají Američané naprosto běžně. Majitel restaurace, který si přál být jmenován jen jako Umberto, dodal, že rozhodně nešlo o to, že by Zuckerbergovi nechutnalo. „Zeptal jsem se ho, jestli mu chutnalo, a on mi odpověděl, že to bylo velmi dobré,“ řekl Umberto.