Co se dá na Facebooku najít a sledovat? Dara Rolins během odpočinku ve Spojených státech své fanoušky zásobovala opravdu často. Fanoušci si mohli prohlédnout její fotografie s dcerou Laurou na pláži nebo u bazénu. Přihodila i snímky, kdy se nahoře bez sprchovala u bazénu.

Velice hezkou galerii má na profilu bývalý prezident Václav Havel. Můžete zde vidět jak fotky z jeho oslavy 75. narozenin, tak také archivní snímky, kde je zachycen v neobvyklých situacích.

David Beckam se pochlubil dcerou Harper

Sociální sítě mnohem aktivněji používají zahraniční celebrity. Počty jejich fanoušků se často počítají až v desítkách milionů. Svůj profil velice často aktualizuje a obohacuje slavný fotbalista David Beckham (36). Sdílel například fotku své těhotné manželky Victorie (37). Po narození dcery Harper Seven se novým potomkem ihned pochlubil na síti. Taktéž ukázal nové tetování, na kterém si nechal vytetovat její jméno. Občas posílá i takové banality, jako co si právě uvařil k večeři.

Mezi velice populární osobnosti patří také herečka Demi Moore (48), která v současnosti řeší krizi vztahu s partnerem Ashtonem Kutcherem (33). Na Facebook však ráda nahrávala fotografie ze společně strávených chvil.

Kvůli vráskám dělala opičky

Sexy kráska Megan Fox (25), kterou mnozí znají z kino trháku Transformers, zase svým fanouškům dokazovala, že nemá vyhlazené vrásky plastickou operací. Vytvořila sérii fotek, kterou nazvala „Věci, které vaše tvář s botoxem rozhodně nedokáže.“ Samozřejmě dělala různé opičky.

Sledování aktivit VIP osobností je navíc na Facebooku mnohem snazší než dříve. Profil na této síti je omezen hranicí 5000 přátel. Známí lidé jako muzikanti a herci si proto zakládali fanouškovské stránky. O ty se však většinou staral někdo z produkčního týmu. Facebook od jiné sociální sítě Twitter okopíroval možnost někoho pouze sledovat (přihlásit se k odběru jeho příspěvků) a nebýt jeho přítelem. Počet odběratelů omezen není. Novinky od celebrit se pak automaticky ukazují na vaší zdi.

Celebrit na Facebooku z domova i ze světa jsou tisíce. Stačí si jen vybrat, které jsou vaše oblíbené. Jejich příspěvky můžete komentovat, takzvaně lajkovat (kliknout na „to se mi líbí“) a také sdílet.

Fotogalerie
7 fotografií