Parsifal tam žije s dcerou herečky Mileny Dvorské Lucií a jejich osmi dětmi! Blesk exkluzivně získal i jejich adresu! Nikdo z nich nemá platné »papíry « a některé děti dokonce ani doklad, že se vůbec narodily!

Absurdní je, že o Parsifalovi belgická policie ví, ale nezatkla ho. Proč? Teď už současnou adresu Jana Dvorského má i česká policie. Pokud čeští a belgičtí policisté spojí síly, možná už brzy zoufalá Milena Dvorská poprvé v životě naživo uvidí svá vnoučata.

Vše o Janu Dvorském (Parsifalovi) čtěte ZDE!

Blesk Milenu Dvorskou kontaktoval na jejím mobilním čísle. Telefon však zvedl hereččin manžel Josef Kraus a ze zprávy, že česká policie konečně ví, kde rodina Lucie Dvorské (44) a sektářského fanatika Jana Dietricha Dvorského (43) žije, vůbec radost neměl.

"Ale to není zrovna dobrá zpráva," zněla první reakce manžela Mileny Dvorské Josefa Krause. „Není jí dobře. Vzala si prášky na spaní a spí. Nemyslím si, že by z toho měla radost. Po všech těch letech...,“ dodal manžel Mileny Dvorské, který se snažil svou ženu zprávou co nejméně rozrušit. Sama herečka Dvorská však za několik hodin zavolala do Blesku a velmi živě se zajímala o postup policie i o to, jaké šance by měla znovu spatřit svou dceru a svá vlastní vnoučata.

„Samozřejmě mě velmi zajímá, co se s nimi děje. Moc bych je chtěla vidět, ale to víte, mám ze setkání i trochu strach,“ přiznala včera v podvečer Blesku Milena Dvorská.

„Já o vnučkách – co vím, tak je jich pět – i o Lucii už přemýšlím jinak než jako o někom, kdo se může objevit ve dveřích. Uběhla příliš dlouhá doba, než abych tomu věřila,“ přiznala ještě před nedávnem Milena Dvorská, která dceru naposled viděla v roce 1991. Teď se situace změnila a setkání už nemusí být tak nemožné jako před lety.