Na Jana Dvorského kvůli ohrožování mravnosti vydala česká justice zatykač už před čtrnácti lety. Léta ho marně hledají policisté v celé Evropě...

Teď by mohlo být všechno jinak. Blesk zná místo, kde se skrývá a nezůstane to tajemstvím. I kdyby Parsifal Imanuel chtěl s celou rodinou prchnout někam jinam, jeho zatčení by snad už bylo otázkou krátkého času.

Blesk vypátral, že Jan Dvorský s rodinou žije v rozsáhlé vile se sedmi ložnicemi, bazénem a nahrávacím studiem v suterénu.

Vše o Janu Dvorském (Parsifalovi) čtěte ZDE!

Dvorský, jeho žena Lucie přezdívaná Labutí panna i děti mají propadlé pasy! Některé děti dokonce jako by vůbec nežily, protože nemají jediný doklad o své existenci.

Podrobnosti případu čtěte ve čtvrtečním tištěném Blesku!

Fotogalerie
6 fotografií

 

Třiačtyřicetiletý Jan Dvorský alias Parsifal Imanuel si už od roku 1991 přisuzuje tituly jako Vyslanec Boží, Syn Světla nebo Nový Ježíš. Kdysi se prohlásil za reinkarnaci mrtvého německého sektáře Abd-ru-shina a zvěstoval, že se vrátil na tento svět, aby nastolil Tisíciletou říši. Napsal knihu s názvem Parsifal Imanuel: Syn Člověka, Poselství Grálu.

Čtenáře díla vyzval, aby se podíleli na budování této říše, jejíž vznik se neodkladně blíží.

Na desítky lidí kniha skutečně zapůsobila. Někdy i celé rodiny prodávaly své majetky, vybíraly úspory a všechny peníze odevzdávaly Parsifalovi a jeho družce, aby mohli žít v komunitách mesiášových pomocníků na Berounsku a Rokycansku. Kvůli tomu je od roku 1993 stíhán českou policií.

Nejaktuálnější rodinná fotografie Dvorských
Autor: Imanuel.eu

Jan Dvorský alias Parsifal Imanuel coby vůdce sekty už před lety uprchl s Lucií, dcerou herečky Mileny Dvorské s kterou má osm dcer do zahraničí.

Ještě předloni přitom Milena Dvorská v rozhovoru pro Magazín MF DNES uvedla, že jediný kontakt, který s dcerou za celou dobu měla, byl, když jí v roce 2007 na jaře Lucie napsala dopis. Psala, že vnučky by rády viděly nějaké fotografie rodiny.