Bartošová se nikde neukázala pěkných několik týdnů. Začala zase pít? To byla nejčastější spekulace. Fotografie, na nichž je Iveta oteklá a oplácaná jako ve svých nechvalně proslulých obdobích, kdy byla úplně na dně, tomu nasvědčovaly. Zpěvačka to však odmítá. Prý byla na klinice, kde jí dělali pár kosmetických zákroků. O protialkoholní léčbě nemůže být ani řeč.

Naposledy Iveta vyrazila do společnosti v půlce února, kdy se zúčastnila křtu cédéčka svého kamaráda a zpěváka Davida Mattioliho. Tehdy se tam objevila v doprovodu neznámého muže, z něhož se vyklubal Ivetin dlouholetý dobrý přítel, slovenský podnikatel a hoteliér Peter Mihálik, který je však k její smůle ženatý.

Iveta se tak bude muset poohlédnout jinde. A možná k tomu využije příležitost v sobotu večer, kdy se chystá jít na předávání cen ankety televizní popularity. Právě při zkoušce večerních šatů Blesk.cz Ivetu nachytal.

Vypadá to, že Ivetě nejvíc do oka padl měděný model a nabíraným živůtkem, výšivkou a štrasem. Svých několik kilo navíc si zpěvačka bohužel nepřipouští. Raději měla zvolil model, který by jí schoval silnější paže i poněkud vybledlý ornament, co si nechala udělat před lety při na dovolené v Thajsku. Až tohle uvidí naše módní expertka Františka, má se Iveta na co těšit. Navíc si chce k těmto šatům vzít stříbrné sandálky, v nichž si před dvěma lety na zámku Hluboká brala za muže Jiřího Pomeje. Iveto, tak aspoň bez punčoch!

Fotogalerie
5 fotografií