Co během křtu skandální knihy v klubu Mazaný králíček, kterou s Ivetou Bartošovou sepsala redaktorka Blesku Michaela Remešová, padlo?

Petr Belhocine, syn Petra Sepéšiho

"Iveta se snažila mou existenci utajit. Dělala všechno proto, aby se nikdo nedozvěděl, že jsme se narodil."

Ludmila Chlevcová, skoro tchyně Petra Sepéšiho

"Iveta je opravdu moc zlej člověk. Nikdy se nedokázala smířit s tím, že Petr už miluje jinou ženu a čeká s ní dítě. Kdykoliv si Petr vyrazil s mou dcerou Marií, vyváděla a chovala se jako smyslů zbavená. Nejhorší scénu jsem zažila, když jsme šli rok od smrti Petra na jeho hrob položit kytičku a ona tam přišla. Hystericky křičela, trhala si vlasy a vyváděla tak, že málem zničila náhrobek. Bylo to opravdu strašné."

Jan Sepéši, bratr Petra Sepéšiho

"Dodnes si nejsem jistý, zda spolu měli románek. Vždy jsem je bral jako bratra a sestru."

Petr Kříž, choreograf hitu Heja, heja

"Iveta mě sexuálně obtěžovala. Bylo to nesnesitelné, tak jsem raději od ní odešel."

Zlata Dvořáková alias Golda, chůva Ivetina syna Artura

"Iveta je opravdu zlý člověk, který mi strašně ublížil. Když jsem od Ivety odcházela, vypadala jsem na sedmdesát. Strhaná, unavená a ve stresu. Poté, co jsem o svém působení u Ivety sepsala knihu, jsem tuhle kapitolu života definitivně uzavřela. Už nikdy nechci mít s Ivetou nic společného."

Jiří Pomeje, exmanžel zpěvačky

"Iveta je hodná holka a do konce svého života ji budu milovat. Ale dokud se okolo ní bude motat ta parta magorů, která ji jenom vysává a ubližuje v kariéře, nevěřím, že bychom se spolu mohli třeba stýkat jako kamarádi nebo si jen tak zavolat. Celý problém vidím v lidech, co se na Ivetu nalepili."

Video
Video se připravuje ...

Na hlavu Ivety Bartošové se snesla pořádná kritika. Jan Jedlička

Fotogalerie
7 fotografií