Tohle video neměl nikdo vidět a snad ani slyšet! I to, že bylo pořízeno v noci už něco naznačuje. Iveta celá rozjařená vystupuje z letadla, které přistálo v úterý na pražském letišti. „Iveta byla po cestě v letadle pod stálým dohledem, produkce měla obavy, aby náhodou nesáhla po skleničce,“ řekl Blesku jeden ze členů štábu a přidal další pikantnosti z cesty. Štáb se vracel ze Slovenska z natáčení nového pořadu Čápi s mákem.

Video
Video se připravuje ...

Iveta Bartošová abl

Přivítání s balónky za zvuků Heja, heja

Na letišti čekal na Ivetu nový tým v čele s hudebníkem Jarkem Šimkem. Připravil jí překvapení, které zaskočilo i celý štáb televize Prima. Přímo na letištní ploše začali zpívat nový hit Bartošové Heja heja, z čehož se Blesk.cz podařilo získat exkluzivní video. Když Iveta sešla schůdky letadla ihned za ní přiběhl její nový guru Shimi s balónky a začal se s Ivetou vítat. Poté ji pustil hit Heja, heja. V tom okamžiku se zpěvačka začala smát, tleskat a povykovat.

Dokonce se Iveta na videu chytne za ruce s cizí paní, která vypadá na její novou chůvu pro Artura. Že by Golda číslo 2? Po tancovačce pak spustí: "Pokaždý však našla jsem sílu vstát, zbavit se nároků, otřásla se zem a z křehký holky musel být buldozer," poté pokračovala krátkým výkřikem heja heja a zakončila pěvecké vystoupení slokou: "Tlustou čáru dala jsem za trápením, fakt nejsem šílená, nakopal mi osud, zná to každej sám.." Pak se zpěvačka začala culit a se slovy už ne, pokračovala v poskakování, které mělo představovat tanec.