1. Prádlo potvrzuje váš kredit

Prádlo je sice zraku veřejnosti skryté, není součástí společenské prezentace fashion looku, kterým mnozí hodlají oslnit, do kasy in parádníků se zařadit. Ale i tak prádlo potvrzuje váš estetický kredit, life style úroveň. Pod slupkou módních svršků nepřiznané oprané podprsenky či vytahané kalhotky jsou odsouzeníhodné.

2. Různé druhy, různé přístupy

Je nutné rozeznávat mezi romantikou, sexy efekty a realitou stylingu. Reliéfní krajky a plastické výšivky působí na negližé velmi dekorativně, sladce, což platí i pro růžičky či mašličky ve spoji košíčků podprsenek, kovové prvky na šňůrkách tang. Jenže pod jemnými materiály se nepatřičně rýsují. Obstojí pod hutnými látkami, pleteninou anebo pod župánky. V intimních chvílích, provokativních předehrách milování.

3. Silikonová ramínka nejsou neviditelná

Transparentní silikonová ramínka podprsenek opravdu nejsou neviditelná. Jsou aktem buranství. Pro šaty odhalující ramena existují modely bez ramínek.

4.Bezešvé prádlo je základ

Základem výbavy by mělo být bezešvé prádlo, které obstojí i pod přiléhavými kreacemi.

5. Základní barvy jsou jasné

Nosnými barvami jsou tělové tóny, tzv. odstín šampaňského, bílá, provokativní černá.

6. Touha zářit

Křiklavé tóny, hravé vzory a potisky jsou s otazníkem. Pokud jim neodoláte, přijdou vám vtipné, věnujte jim prostor v ležérním šatníku.

7. Vyšší dívčí spodního prádla

Zvažte výzvu trasparentních kreací, průsvitných svršků, pod něž je volba prádla tzv. vyšší dívčí a zavání těžkým rizikem.

8. Kalhotky alá Bridget Jones

Stahovací kalhotky jsou super, ale špíčky nad nimi nesmí přetékat.

9. Lepící páska to jistí

Dekolty, jež odmítají ve své hloubce či střihu zadní partie šatů podprsenku, je dobré jistit oboustranně lepicí páskou či separátními, podprsenku suplujícími gelovými košíčky. Záleží na střihu modelu.

10. Štěstí

Dámy, prostě hodně štěstí a šťastnou ruku při výběru...nejen spodního prádla.