Pokud se o nějaké ženě dá říct, že nestárne, je to nepochybně Salma Hayeková. Člověk se musí až ptát, zda se jí nepodařilo najít nějaký pramen věčného mládí. Slavná herečka mexického původu totiž dokáže zářit jak na červeném koberci... tak i v soukromí, kde dává přednost spíše přirozené kráse než vrstvě líčidel podtrhujících její půvaby. A sluší jí to tak možná ještě více!

Na instagram totiž nahrála sérií fotografií, co ji zachycují na schůdkách lodi, oděnou v dvoudílných plavkách. Při tom, jak se snaží vystoupit na palubu, se (marně) brání proudu vody, co na ni stříká. „Když tě rodina nenechá udělat si fotku v bikinách v klidu...“ okomentovala snímky z dovolené s humorem sobě vlastním hvězda filmů Od soumraku do úsvitu, Frida nebo Desperado.

Video
Video se připravuje ...

Salma Hayeková Instagram

V komentářích se všichni shodovali na jediném - že jí to ohromně sluší. Na to, že je maminkou šestnáctileté dcery Valentiny, kterou si pořídila se svým manželem, francouzským podnikatelem François-Henrim Pinaultem (61), totiž rozhodně nevypadá. Naopak, má figuru, jakou by jí mohly závidět ženy i o generaci, dvě mladší - a tak naditý dekolt podprsenky, ze kterého se zatočí hlava všem „horňákům“...

Fotogalerie
67 fotografií