Salma Hayek je mezi hvězdami Hollywoodu stále supernovou. Na letošní oscarovou afterparty, pořádanou magazínem Vanity Fair, dorazila v šatech, které byly dokonalou symbiózou elegance a dravosti. Připomínala v nich kobru, která svým sebevědomým šustěním láká k pozornosti.

Odvážně vybrané šaty byly vyrobeny ze stříbřité látky, která byla natolik působivě upnutá, že v ní herečka vypadala jako v druhé kůži. I po překročení zbytečně obávané padesátky šaty dokonale lichotily její postavě. Salma opět dokázala, že elegance a sex-appeal nejsou výsadou pouze mladých.

Ve svých padesáti sedmi je živoucím důkazem, že i krása může s každým rokem růst. V Hollywoodu, kde jsou mládí a krása často nesmyslně vnímány jako mince platící za vstupenku k úspěchu, Salma Hayek stále vzdoruje času a trendům.

Víme, že hvězdy přicházejí a odcházejí, ale Salma Hayek zůstává a svou přítomností inspiruje ženy po celém světě, aby s hrdostí ukázaly světu svůj jedinečný styl. Večer ve znamení oslav filmu tak nesl i tichou oslavu ženství, síly a neotřelé elegance, kterou herečka nepochybně ztělesňuje…

Video
Video se připravuje ...

Boho drdol podle Salmy Hayek: Zvládnete ho i sama! David Hanuš

Fotogalerie
50 fotografií