Na severním pobřeží ostrova Kaua’i ve městě Princeville se nachází kouzelné místo, které si získalo srdce nejen milovníků přírody, ale i světově proslulých osobností. Mezi ně patří i známá brazilská modelka Alessandra Ambrosiová, která zde nedávno strávila idylické chvíle. Queen’s Bath (pozn.red.: v češtině Královnina koupel) je přírodní bazén tvořený lávovými kameny, kde si moře a země podávají ruce v neuvěřitelné harmonii. Ambrosiová, která je známá svými cestami po celém světě, si tentokrát vybrala toto exotické místo, aby si odpočinula a načerpala novou energii.

Na snímcích, které modelka zveřejnila, je vidět, jak si vyhřáté slunce hraje s jejím tělem a modrá voda se odráží na dokonalých křivkách její figury. Plavky, které si pro tuto příležitost vybrala, sice připomínají barevnost a divokost okolní přírody, ale přesto působí elegantně. 

Alessandra Ambrosiová, která se proslavila především jako anděl značky Victoria's Secret, je nejen ikonou módního průmyslu, ale také inspirací pro mnohé ženy po celém světě. Její schopnost kombinovat práci, cestování a rodinný život je obdivuhodná. Nyní si ale od těchto povinností dává pauzu a vychutnává si jedinečné okamžiky na Havaji, kde čas jako by se zastavil a nechal ji vychutnat si doslova královskou koupel.

Video
Video se připravuje ...

Dcera Alessandry Ambrosio Instagram.com