Brazilská modelka je asi u vody dost často, skoro to občas podle jejích fotek vypadá, že u moře rovnou bydlí. A jestli má od každého oblečení tolik kousků, jako plavek, tak to potěš Pánbůh! 

Jak je vidět, vystřídala už sktuečně velké spektrum bikin i jednodílných plavek. A minimálně ve všech barvách duhy. V šatníku nechybí bílá, která ji rozjasňuje, zlatá, co perfektně ladí s opálením, ale i sexy rudá a něžná akvamarínová. Pak už stačí zvolit jen vhodné doplňky - nějaké to lehké pareo, roztomilý klobouček či rozverné sluneční brýle. 

Dovolit si to jistě může, když byla před lety považována za jednu z nejlépe placených modelek na světě - ostatně v letech 2000 - 2017 Ambrosiová patřila k andílkům Victoria’s Secret a předváděla i pro další významné značky, například Next, Armani Exchange, Christian Dior či Ralph Lauren. Navíc má vlastní značku plavek, takže je možné, že za některé vůbec platit nemusí. Zkrátka jim jen udělá zadarmo reklamu a rovnou je přidá do své sbírky. 

Těžko věřit, že kráska s polskými a italskými kořeny má už 42 let a navíc i dvě děti - dceru Anju (narozena v roce 2008) a syna Noaha Phoenixe (narozen v roce 2012). Jejich otcem je byznysmen Jamie Mazur (42), s nímž už ale Alessandra od roku 2018 pár netvoří. Nyní je jejím vyvoleným Richard Lee.

Video
Video se připravuje ...

Dcera Alessandry Ambrosio Instagram.com

Fotogalerie
94 fotografií