Jihoamerická modelka Ambrosiová si řekla, že má toho dost, a s kamarádkami vyrazila na výlet! Vybranou destinací pro ně byla Havaj, kde si laškovně užívaly a nechaly se u toho náležitě nafotit, z čehož leckterý fanoušek slzu zamáčkl.

Tři krasavice se vycachtaly v moři jak bájné sirény a nešetřily vzájemnými doteky. Vždyť si, jak sama topmodelka na svůj instagram napsala, užívají „havajské atmosféry!". A snad si přitom dávaly pozor, protože Havaj je proslulá vysokým výskytem lidožravých žraloků bílých. A nikdo by se nešťastné parybě ani nedivil, kdyby se s radostí zakousla do nějakého toho stehýnka.

Modelka celý týden zásobila sociální sítě fotkami sama sebe v titěrných plavkách a snímky to byly tak sugestivní, jako byste s ní byli přímo na pláži Hanalei, kde strávila většinu svého pobytu.

Alessandra Ambrosiová se proslavila především jako jeden z »andílků« společnosti Victoria's Secret. Narodila se 11. dubna 1981 v Erechimu v Brazílii a od mladého věku se začala věnovat modelingu, ale neomezila se pouze na něj. Je také známá svou prací pro charitu a podporou environmentálních projektů. Stále patří mezi nejvyhledávanější modelky světa, i když se v tomto odvětví tato matka dvou dětí pohybuje přes dvacet let!

Video
Video se připravuje ...

Dcera Alessandry Ambrosio. Instagram.com

Fotogalerie
80 fotografií