Světová supermodelka Alessandra Ambrosiová, brazilská kráska, která doslova očarovala módní průmysl, se stala tváří, bez které si nelze představit žádnou přehlídku Victoria's Secret! Narodila se 11. dubna 1981 v malebném Erechimu, svou cestu ke slávě začala v útlém věku a rychle se vyšplhala na vrchol modelingu. S jejími úžasnými fotografiemi zdobícími obálky předních módních magazínů a s kampaněmi pro luxusní značky se Ambrosiová stala obdivovanou ikonou krásy.

Alessandra se nejnověji nechala vyfotit uprostřed městského hotelového pokoje, oblečená pouze v bílém spodním prádle, kdy si zakrývala částečně tělo košilí. Rozpuštěné vlasy dodávaly jejím fotkám nenucený šarm. Samotná Ambrosiová působila uvolněně a sebevědomě, s mírným úsměvem na rtech. Černobílé zpracování snímku přidává atmosféru intimity a časové neuchopitelnosti. Každý by si přál být v tomto okamžiku pokojovou službou v tomto vysněném hotelu.

Za svůj život zvládla vykročit i mimo módní mola – Alessandra se totiž ukázala i na televizních obrazovkách a plátnech, kde svou přirozeností a talentem okouzlila nejedno publikum. Například tomu bylo v „bondovce“ Casino Royale nebo v Želvách ninja. Tato neodolatelná hvězda, která kombinuje nepřehlédnutelnou brazilskou exotiku s elegancí světové modelky, jež z ní dělá nejen miláčka fotografů, ale i inspiraci pro ženy po celém světě.

Video
Video se připravuje ...

Dcera Alessandry Ambrosio. Instagram.com

Fotogalerie
58 fotografií