Herečka Katie Holmesová, která se proslavila nejen svou rolí v seriálu Dawsonův svět, ale i svým manželstvím s Tomem Cruisem, je středem pozornosti i nyní, mnoho let po jejich rozvodu v roce 2012. Jejich rozchod byl provázen mnohými turbulencemi, především kvůli Cruiseově příslušnosti ke Scientologické církvi a drsným podmínkám týkajících se především péče o společnou dceru Suri (17). A všechny tyto starosti jako by se vepsaly do hereččiny tváře.

Nová série fotek znepokojuje její fanoušky. Bez známek své obvyklé promyšlené elegance vypadala herečka překvapivě obyčejně, depresivně, unaveně a sotva poznatelně. Její pohled se zdál být ztracený v dálce a utrápený.

Veškerý soukromý a romantický život Holmesové musel zůstat několik let po rozvodu podle nařízení soukromý. Dospělo to do takového extrému, že se začala objevovat se svým partnerem a hercem Jamiem Foxxem (56) na veřejnosti až relativně nedávno, i když spolu chodili už od roku 2017!  Může tedy její současný vzhled odrážet unavené emoce po letech života v omezeních, které jí stanovil rozvod a náboženství exmanžela – scientologie?

Někdy ale realita může být i o něco prostší a třeba si jen herečka vyrazila bez make-upu. Kdo ví?

Video
Video se připravuje ...

Jaké šaty nosí Katie Holmes? Profimedia

Fotogalerie
63 fotografií