Nový slavný pár Bradley Cooper a Gigi Hadidová byl spatřen ve čtvrtek večer v New Yorku, jak si společně se svými přáteli užívá večeři pod širým nebem v oblíbené restauraci jménem Via Carota. U stolu pod širým nebem v doprovodu Cooperova psa a skupinky kamarádů, mezi kterými byli i jejich slavní kolegové jako „Queer Eye“, Tan France a Antoni Porowski, si dvě hrdličky zjevně užívaly romantiku.

Úsměvy a zamilované pohledy

Vypadalo to, že se od sebe nemohou odtrhnout. V jednu chvíli úspěšná modelka dokonce vzala hercovu tvář do dlaní a vášnivě ho políbila. Oba dva měli přitom neustále poťouchlé úsměvy a vyměňovali si zamilované pohledy.

Zatímco návrhářka módní značky Guest in Residence byla oblečená do černého sáčka, pod nímž měla svetr stejné barvy a celý outfit dotvářely legíny, černé mokasíny, bílé ponožky a tmavá kabelka, hvězda filmu Zrodila se hvězda měla na sobě černou bundu a džíny. Dvojice měla dobrou náladu, přesto Bradley působil poněkud zdrženlivěji než jeho mladší přítelkyně.

Herec koupil hnízdečko lásky

Vášnivá líbačka, kterou nový párek předváděl v restauraci však není zdaleka jediným důkazem, že je to mezi touto dvojicí opravdu vážně. Cooper měl v prosinci totiž dokonce koupit luxusní sídlo v Pensylvánii za 6,5 ​​milionu dolarů (v přepočtu přes 150 milionů korun), které se nachází v blízkosti farmy, která patří rodině modelky. Luxusní hnízdečko lásky pochází už z roku 1704 a nachází se na velkoryse prostorném pozemku o rozloze 33 akrů. „Určitě je to stále vážnější, jsou do sebe úplně paf,“ prozradil jeden z jejich přátel pro web Page Six.

Cooper až do roku 2019 tvořil pár s ruskou modelkou Irinou Shaykovou (38), se kterou má také šestiletou dceru Leu De Seine. Také Hadidová je matkou dcerky Khai (3), kterou má se zpěvákem Zaynem Malikem (31). Pár se však v roce 2021 rozešel. Hadidová je známá tím, že stejně jako mnoho jiných slavných kolegyň a modelek randila od září roku 2022 až do léta loňského roku s hercem Leonardem Dicapriem (49). Ten je přitom vyhlášený tím, že krásky po svém boku vymění, jakmile přesáhnou pověstnou věkovou hranici 25 let. S Gigi ale zřejmě udělal drobnou výjimku.

Video
Video se připravuje ...

Snímek Zrodila se hvězda s Lady Gaga a Bradley Cooperem v hlavních rolích vstupuje do českých kin 4. 10. 2018. • VIDEO Vertical Ent.

Fotogalerie
73 fotografií