Původem ruská supermodelka Irina Shayková, která má s hollywoodským fešákem Bradleym Cooperem (49) dcerku Leu de Seine (teď v březnu 7), se rozhodla pronajímat jednu ze svých nemovitostí! Tohle působivé bydlo zakoupila v roce 2016, a i když se ho pak snažila v roce 2021 prodat, za částku 8,2 milionu dolarů (192 milionů korun) o něj nikdo neměl zájem. Byla by škoda, aby jen tak „ležel ladem“.

Jak proto Irina nyní doufá, nájemníka snad sežene snáze. I když ani tentokrát se, co se ceny týče, nedrží nijak při zemi – za apartmán v New Yorku ve West Village, o rozloze 2000 metrů čtverečních i s balkonem, požaduje 30 tisíc dolarů měsíčně (necelých 700 tisíc korun). Jde totiž o náramně luxusní byt – naleznete v něm dvě ložnice (přičemž ta „hlavní“ má dokonce obří šatnu), tři koupelny a soukromou venkovní terasu s výhledem na moře.

Video
Video se připravuje ...

Irina Shayk při focení titulní strany časopisu Instagram.com

K tomu patří takzvané „concierge“ – tedy služba domovníka, co pro nájemce zařizuje úplně všechno, oč jej požádají, od zajištění taxíku po hlídání dětí. V budově je navíc možné využívat bazén, speciální tělocvičnu na jógu a džusový bar. A dokonce je i zde společenská hala, v níž se mohou všichni sousedé scházet. Nechybí ani zastřešená příjezdová cesta a parkoviště, čtyřiadvacetihodinová služba na recepci.

Posuďte v naší galerii sami, zda to za to stojí!

Fotogalerie
54 fotografií