Na červeném koberci se většina hvězd zdraví s fanoušky, dámy se představují v elegantních i kontroverzních šatech od různých návrhářů, pánové jim dělají garde, ale jen co se dostanou mimo dohled kamer, řádí po svém. 

Napříkad Heidi Klumová  se svým milencem a kytaristou Tom Kaulitzem si užívali společné romantické chvilky na jachtě. Hvězdný pár si vyplul z Eden-Roc jen ve dvou a jachtařem, co plavidlo řídil. Během plavby se líbali a objímali jako dvě zamilované hrdličky.

To modelka Irina Shayková pro změnu provokovala před Hotelem Martinez v černém spodním prádle a v šatech z průhledné viskózy. Své vypracované tělo tak dala na odiv, což potěšilo hlavně pánské osazenstvo před hotelem.    

Každý si volno užívá po svém a známý kontroverzní režisér Quentin Tarantino si odběhl od filmového maratonu a vychutnával si chvíle pohody, když si zalezl na terasu hotelu Carlton, kde si četl knížku a kouřil u toho doutník. Tarantino nedávno prohlásil, že jeho nadcházející v řadě desátý film bude jeho posledním.

76. mezinárodního festivalu v Cannes se zúčastnila i švédská modelka Victoria Silvstedtová. Ta tráví svůj volný čas v hotelu Cap-Eden-Roc v Antibes. Pořád si drží perfektní štíhlou postavu, kterou předvedla ve žlutých bikinách u hotelového bazénu.

O lehátko se tam „pere“ s kolegyní, portugalskou modelkou Sarou Sampaiovou. I ta dráždí mužské smysly v bikinách, pro změnu červených. Obě dámy ví, jak pořádně načerpat energii na bujaré večírky, které se v Cannes během festivalu konají.  

 

Video
Video se připravuje ...

Red carpet v Cannes: Sorry Bello, letos nejvíc zazářily dámy s šedinami Profimedia

Fotogalerie
48 fotografií