Půvabná modelka Lisa Opieová se v mexickém Cancúnu rozhodla pro bronzovou seanci na slunci, při které ukázala své dokonalé křivky v titěrných bikinách z vlastní nové návrhářské kolekce. Blonďaté větrem učesané vlasy jí u toho rámovaly půvabný obličej, ale i tak neodváděly pozornost od titěrných milimetrů čtverečních látky, které zakrývaly její tělo.

Tato kráska, o níž v budoucnosti ještě mnohé uslyšíme, je známá jako sexbomba z Miami, co ráda rozviřuje vody internetu svými ohromujícími fotkami, které zanechávají málo prostoru pro fantazii.

S pohledem, co by dokázal zmrazit i nejžhavější letní den, Lisa ukazuje, že umění být sexy neznamená překročit hranice dobrého vkusu. Odvážné bikiny, které zdůrazňují její dokonale tvarované křivky, jsou více než jen módním prohlášením; jsou symbolem sebevědomí a síly ženy, která ví, co chce.

Lisa se proslavila ale i jako podnikatelka a influencerka, čímž dokazuje, že krása a mozek mohou jít ruku v ruce. Cesta od ambiciózní návrhářky plavek k úspěšné podnikatelce a nakonec k ještě lepší modelce vlastních kreací byla u ní opravdu úspěšná.

Video
Video se připravuje ...

Emily Ratajkowski v reklamě pro DKNY. Youtube.com_Blakcace/BPŽ

Fotogalerie
24 fotografií