V nové reklamní kampani se spojila s luxusní francouzskou značkou Balmain. Podobně jako pin-upky – modelky ze 40. a 50. let minulého století, které si tehdy muži lepili a připínali na zdi a skříňky – Gisele předvedla kromě barevných a hravých outfitů i perfektní vosí pas a neméně dokonalé nohy.

„Gisele je samozřejmě legenda – ale její dechberoucí krása se nějakým způsobem promění v něco ještě silnějšího, když se spojí s tím opravdovým štěstím a sebedůvěrou, které nepřetržitě vyzařuje už přes dvacet let,“ nešetřil obdivem kreativní ředitel značky Olivier Rousteing.

Gisele Bündchenová současně otevřela stavidla lásky, a na Valentýna se dokonce nechala vidět, jak vášnivě líbá svého instruktora jiu-jitsu Joaquima Valenteho (35).

Její okolí se snaží věci korigovat prohlášením, že jejich vztah trvá teprve od června loňského roku a předtím že byli opravdu jen velcí přátelé, zatímco z tábora exmanžela Toma Bradyho (46), hráče amerického fotbalu, zaznívá podle Page Six rozmrzelé podezření, že počátky jejich vztahu spadají ještě do dob jeho manželství s Gisele...

 

Video
Video se připravuje ...

Gisele Bundchen v reklamě na spodní prádlo /Youtube/

Fotogalerie
65 fotografií