Třeba aby se dostala na scénu, aniž by davy příznivců na beznadějně vyprodaném stadionu začaly běsnit předčasně, nechává se ke schůdkům k pódiu dotlačit ukrytá v úklidovém vozíku! „Ano, přesně tak to je – dívejte se na video, že Taylor opravdu vystupuje z úklidového vozíku,“ komentoval jeden z nadšených příznivců příspěvek na Instagramu.

A samotná show? Ta byla opět strhující, jak už jsou milovníci této hudebnice ostatně zvyklí, a 96 tisíc diváků odcházelo nadšených!

Tanec miliard

60 loňských koncertů Eras Tour Taylor Swiftové vydělalo přes miliardu dolarů (23,6 mld. Kč), což je historický úspěch. Celkový ekonomický dopad jejího turné (vč. dopravy, hotelů a útraty fanoušků) může být až 80 miliard dolarů, tedy 1878 miliard korun. Pro ilustraci: Rozpočet České republiky pro rok 2024 počítá s celkovými příjmy 1940 mld. Kč!

Smrt další fanynky: Bouraly po cestě

Bohužel šílenství kolem zpěvačky má i svou odvrácenou stránku. V přímé souvislosti s jejími koncerty přišla o život již nejméně třetí fanynka! Mieka Pokarierová (†16) se na koncert trmácela s matkou a sestrou (10) autem přes půl kontinentu a někde za půlkou 17hodinové cesty vjely přímo pod kola náklaďáku! Mieka zemřela, sestra leží v kómatu s poraněním hlavy, nohou a pánve, matka vyvázla s lehkými zraněními.