Avril byla se svým novým objevem načapána během tajného dostaveníčka v hollywoodské restauraci Catch Steak. Muž, který si tentokrát získal její srdce, přitom nebyl nikdo jiný než Nate Smith (38), vlasatý country zpěvák z Kalifornie korpulentní postavy. 

Dvojice si zašla na romantickou večeři, po níž společně naskočili na skateboardy a užívali si jízdu nočními ulicemi. Natea a Avril tak zřejmě vedle vášně pro hudbu pojí i další společné zájmy. 

Místo zásnub propadák

Zatím poslední velkou láskou dvakrát rozvedené zpěvačky byl zpěvák Mod Sun, vlastním jménem Derek Smith. Dohromady se dali v září 2021 a už v březnu následujícího roku ji okouzlený Mod Sun požádal o ruku. K oltáři ale dvojice nikdy nedošla... 

V únoru 2023 se začaly množit zvěsti o údajném románku mezi Avril a rapperem Tygou. Ty sice nejprve oba popírali, krátce nato se ale Avril – k velkému zdrcení Moda Suna – s

Ceny iHeartRadio - Avril Lavigne
Autor: Profimedia
e svým snoubencem rozešla a jen o pár dní později už ji paparazzi načapali na romantické večeři s Tygou. Ani tahle jiskra ale bohužel nevydržela a v létě 2023 se rozešli. 

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Už budu! Celý rozhovor s vyznavači otevřeného vztahu mezi Alexandrem a Šárkou pdc, ub, Jedlička, Marek, Chebotareva

Fotogalerie
116 fotografií