Mělo jít o svatbu, jakou milovníci alternativní hudby nevidí každý den. Nakonec ale místo toho bohužel přišel rozchod. Mluvčí zpěvačky v úterý zprávu potvrdil pro Page Six, mluvčí zpěváka se ovšem vyjádřil poměrně překvapivě. 

Zpěvák o ničem neví

„Když před třemi dny odjížděl na turné, byli ještě zasnoubení. Jestli se něco změnilo, je to pro něj novinka,“ uvedl. 

Zdroje z okolí páru nicméně naznačují, že to pro hudebníka zas až taková novinka nebyla. „Avril a Mod Sun se v posledních dvou měsících několikrát rozešli a znovu usmířili. Teď už spolu pár netvoří,“ uvedl kamarád páru pro People

Milenec Tyga?

Informace o rozchodu přišla krátce poté, co si zpěvačka vyšla na rande se zpěvákem Tygou (33) a podle TMZ byli spatřeni v těsném objetí. Nová láska nicméně za zrušenou svatbu prý nemůže... „Avril a Tyga jsou pouze přátelé, nic víc mezi nimi není. Žádná třetí strana rozchod nezapříčinila,“ prozradil zdroj Peoplu. 

Plameny vášně

Avril a Mod Sun, vlastním jménem Derek Smith, se poznali v lednu 2021 a ještě tentýž měsíc natočili společnou píseň s názvem Flames, tedy „plameny“. A ty mezi nimi zjevně vzplály... Už od února bylo jasné, že tvoří pár, a v březnu roku 2022 oznámili zásnuby.

Video
Video se připravuje ...

O ruku žádal doma: Kde poklekla hvězda seriálu Ulice před moderátorkou Autosalonu? Kisa Císařová

Fotogalerie
102 fotografií