Fotografům se podařilo zachytit Ryana Reynoldse přímo na natáčení nové marvelovky Deadpool 3 v jižní Anglii. Na první pohled byste ho ale zřejmě vůbec nepoznali... Také tentokrát ztvárnil Reynolds hlavní postavu Wadea Wilsona alias Deadpoola. Ten je známý svou ikonickou červenou maskou a málokdy je vidět bez ní, některé scény ale vyžadovaly, aby Reynolds ukázal zjizvenou tvář své postavy.

Na place se proto mezi jednotlivými klapkami pohyboval zachumlaný v dlouhém černém kabátě a v čepici s bambulí, pod kterou měl falešnou pleš a uměle zdeformovanou tvář. 

Později si ve volných chvílích zavtipkoval se svým kolegou Hughem Jackmanem (55), jenž ztvárňuje Wolverina. Jackman se k roli vrátil poprvé od filmu Logan z roku 2017. Společnost jim dělal i Deadpoolův pomocník pes Dogpool, jak jinak než také v červeném kabátku. 

Hvězdné obsazení

Deadpool 3 se začal natáčet loni, ale kvůli stávce amerických herců měl štáb od července do listopadu nedobrovolnou čtyřměsíční přestávku. Produkce filmu byla údajně přesunuta do Velké Británie, aby Reynolds mohl zvládnout své závazky vůči svému fotbalovému týmu Wrexham FC, jehož je herec spolumajitelem. Ve třetím filmu Deadpool použije Cableův stroj na cestování časem, aby zachránil Wolverina před jeho smrtí v roce 2029, a oba skončí ztraceni v Multivesmíru. 

Ve filmu si kromě Reynoldse a Jackmana zahraje i Emma Corrinová ze seriálu Koruna a Jennifer Garnerová si zopakuje roli vražedkyně Elektry. Režie se chopil Shawn Levy, jenž s Reynoldsem už dříve spolupracoval na filmech Free Guy (2021) a Projekt Adam (2022). Do kin by měl snímek vstoupit 26. července 2024.

Fotogalerie
24 fotografií