Rozvod herce Ioana Gruffudda s jeho dnes již exmanželkou, herečkou Alice Evansovou (55), nebyl nic hezkého. Pár, mezi kterým přeskočila jiskra při natáčení filmu 102 dalmatinů v roce 2000, pak setrval 20 let v manželství, které skončilo nepříjemnou soudní bitvou. Při ní se řešilo třeba i domácí násilí – údajné napadení jejich dcery Elly (13), kterou měla udeřit dveřmi do hlavy Gruffuddova nová přítelkyně, s níž měl Gruffudd ženě zahýbat celé roky. Herec zase tvrdil, že Evansová jejich dvě dcery psychicky týrá, vydírá a vymlouvá jim setkávání s otcem.

Byť se pár ještě stále soudí o děti, požádal herec známý z historické série Hornblower či ze sci-fi Fantastická čtyřka svou partnerku, krásnou herečku a producentku Bianku Wallaceovou (31) o ruku! S krásnou novinkou se pochlubil na sociální síti. „Stala se ta nejúžasnější věc...“ napsal s dojetím ke snímku, na němž líbá svou vyvolenou, zatímco ta pyšně ukazuje přímo do objektivu nádherný zásnubní prstýnek hned se třemi velkými kamínky.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková a Martin Stropnický jsou rozvedeni. Blesk TV

Gruffudd potvrdil svůj vztah s o 19 let mladší Wallacovou v říjnu 2021, opět prostřednictvím příspěvku sdíleného na instagramu. „Děkuji, že jsi mě znovu rozesmála, Bianko,“ uvedl k jejich usměvavému selfíčku. To bylo tehdy pouhých sedm měsíců poté, co dal k soudu rozvodové papíry. Rozvod však trval další dva roky. Ruku v ruce se poprvé objevili ve společnosti až v květnu 2022 na akci The MS Society. Jen pár měsíců před tím bylo oznámeno, že Ioan zahraje v dramatu o roztroušené skleróze, který napsala Bianca. Ta právě touto chorobou trpí.

A není to žádná legrace. Jak půvabná brunetka veřejně popsala, mívá takové bolesti, že často nemůže ani vstát z postele nebo chodit, a také má tato nemoc nehezký vliv na pohyblivost jejích prstů na rukách. „Období mezi červencem 2018 a říjnem 2019, než jsem začala s léčbou, která pomohla, bylo opravdu příšerné. Strávila jsem ho v posteli nebo na přístrojích. Moje paměť a poznávací schopnosti byly ovlivněné nemocí. Udeřila rychle a tvrdě,“ svěřila se fanouškům. Gruffudd ji přesto miluje takovou, jaká je...
Fotogalerie
34 fotografií