Vzdala se hvězdné kariéry na Slovensku, kde s parťákem Erikem Arestou (52) tvořili duo Mc Erik & Barbara, a odstěhovala se za velkou louži do Ameriky. Jenže tam zpěvačka Barbara Haščáková vysněné pohádky nedosáhla. Naopak.

Našla si manžela, potomka československých emigrantů Stevena S. Ten se s ní nemazlil. „Když jsem viděla, jaké to u nich je, byla jsem šokovaná. Barbaru se každý snažil ovládat a manipulovat s ní. Pořád ji obviňovali, jak manžel, tak i jeho máma. Ponižovali ji, uráželi, nepodrželi ji, nepodporovali, nepodávali jí pomocnou ruku,“ svěřila se Novému Času její kamarádka.

Barbara Haščáková už několikrát volala o pomoc skrz sociální sítě, kam v roce 2019 dala příspěvek s tím, že je její manžel násilník. Svá slova ale následně smazala. Slovenský deník nyní získal spis, ve kterém se uvádí, že manžel Haščákové byl koncem srpna loňského roku zatčen ve městě Sarasota za domácí násilí.

S manželem si zpěvačka prožívala zřejmě skutečné peklo. „Už nechtěla žít, vzala si různé léky a zapila to celou flaškou. Neúčinkovalo to hned, ještě cca sedmnáct minut jsme byli na videu, zazpívala mi tu rozlučkovou písničku, ještě mi poslala fotku, ale potom spadla na zem a už tam zůstala,“ popsala kamarádka okamžiky, kdy si měla s Haščákovou telefonovat právě ve chvíli, kdy zpěvačka upadla do kómatu. Bohužel se z něj pak už neprobrala.

V nemocnici pak ležela v kómatu ještě pět dní, a ač by se to nabízelo, nezemřela na předávkování ale na náhlou cévní mozkovou příhodu.

Video
Video se připravuje ...

Babišova vláda za Covidu vyhodila miliardy! Dům Grosse na prodej a extrémní mrazy v Česku Bára Horáková, Lukáš Červený, TV Barrandov

Fotogalerie
19 fotografií